Şırnak Doğal Yöntemlerle Masaj Tedavisi Şırnak ta masaj

tanitim resim Şırnak Doğal Yöntemlerle Masaj Tedavisi
Şırnak ta masaj
HAKKIMIZDA

BEL BOYUN MASAJI

DOĞAL YÖNTEMLERLE MESAJ

DOĞAL  YÖNTEMLERLE BEL BOYUN MASAJLARI

Masaj, kasların rahatlamasını sağlayarak ağrı hissinin azalmasına yardımcı oluyor. Stresi azaltan masaj aktivitesi, kasların gerginliğinin ortadan kalkmasını sağlıyor. Bölgesel enerji bloklanmaları, kas sıkışmaları, yanlış hareket nedeniyle yaşanan tutulmalar masaj yardımı ile yok olabiliyor.

Bedeniniz ile Birlikte Ruhunuzu da Tazeleyen Masajın Faydaları
Ne zaman kendimizi bitkin ve yorgun hissetsek aklımıza ilk gelen şeylerden biri masaj oluyor. Kişisel bakım için zaman ayırabildiğimiz anda kendimizi  Masajın Rahatlatıcı özelliği herkes tarafından bilinen masaj terapilerinin bilinmeyen birçok faydası da bulunuyor.

Vücudun belirli bölgelerine odaklanan ya da doğanın armağanı olan bitkisel aromalardan yararlanan masajlar sayesinde pek çok farklı fiziksel ağrının azaltılması mümkündür. Bu yazımızda masajın faydalarını ve farklı masaj türlerinin hangi amaçlarla uygulanabileceğini inceleyeceğiz. lüks ve rahatlatıcı masaj yaptırmayı bekleyen bayan

Masaj Nedir?
Arapça olan mass ve Yunanca olan massein kelimelerinden türeyen masaj; deri yüzeyinin uyarılması ile deri altı dokusunun, kasların, dolaşım sisteminin ve daha pek çok vücut öğesinin uyarılmasını sağlayan hareketler bütünüdür. Masaj yapılan bölgedeki dolaşım sistemi uyarılmış olacağı için kan akışı hızlanır ve dokuların yenilenmesi kolaylaşır.

Birçok kişinin lüks olarak gördüğü masaj, beden ve zihin sağlığının korunmasını sağlayan önleyici bir tedavidir. Uzman masörler tarafından uygulandığında kas ve kemik zedelenmeleri başta olmak üzere pek çok hastalığın başlamadan tedavi edilmesine yardımcı olur. Masajın faydaları halk arasında yaygın şekilde biliniyor olsa da, bu terapileri görmekten çekinen çok sayıda insan da bulunuyor.

Toplum arasında kulaktan kulağa yayılan yanlış bilgiler bu durumu tetiklemekte ve bu çekinceler kuşaktan kuşağa aktarılmaktadır. Yüzlerce yıldır rahatlatıcı, dinlendirici ve önleyici olarak uygulanan bu terapiler uzman kişilerce gerçekleştirildiği sürece zararsızdır. Ancak masaj terapilerinin eğitimli ve deneyimli uzmanlar tarafınca uygulanmaması, sunduğu faydalardan mahrum kalmanıza neden olabilir. sırt üzerinde kullanılan spa ve masaj taşları

Masajın Faydaları Nelerdir?
Özellikle kas ve kemik ağrılarının giderilmesi için kullanılan masaj terapilerinin faydaları, saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Masajın faydaları arasında en önemlisi, stres hormonlarını azaltarak strese dayalı hastalıkların ortaya çıkmasını engellemesidir. Masaj uygulandığında vücut rahatlar ve stresten arınır. Günümüzde tıp dünyasının üzerinde mutabık kaldığı konulardan biri de, strese dayalı olarak birçok hastalığın daha yaygın şekilde gözlendiğidir.

Kanser gibi korkulan hastalıkların ortaya çıkmasında da stresin önemli bir faktör olduğu düşünülmektedir. Stresin vücudumuz üzerinde ciddi etkileri vardır, bu etkilerin bir kısmı geçici bir kısmı ise kalıcıdır. Geçici etkileri kalp ritminin hızlanması ve tansiyonun yükselmesi gibi örneklendirebiliriz. Kalıcı etkilere ise saç dökülmeleri ve beyazlamasını örnek gösterebiliriz.

Özellikle büyükşehirlerde yaşayanların her gün onlarca hatta yüzlerce stres faktörüne maruz kaldıkları düşünüldüğünde, bu etkilerden kaçınabilmek için düzenli bir yöntem bulunmasının önemi de anlaşılabilir. Ayrıca strese maruz kalan kişilerde dikkatsizlik gözlenmesi nedeniyle kaza riskinin arttığı da bilinmektedir. Endüstriyel makinelerle çalışan, uzun süre araç kullanan veya tehlikeli işlerde çalışan kişilerin stresten korunmaları oldukça önemlidir. rahatlatıcı sırt masajı yaptıran bayan Düzenli masaj uygulaması gören kişilerde stresin geçici ve kalıcı etkileri azaltılabilir hatta tamamen yok edilebilir. Vücudun rahatlaması ve stres hormonlarının salgılanmasını durdurması sayesinde ortaya çıkan bu fayda, ciltte görülen yaşlanma belirtilerini de durdurur. Masajın faydalarından bir diğeri de dolaşım sistemini uyararak kan akışını hızlandırmasıdır.

Kan akışının hızlanması ise, cilt ve dokudaki yaralanmaların daha hızlı iyileşmesini sağlar. Özellikle sporculara uygulanan spor masajlarında, kanama dönemi sonlandıktan sonra yaralanmaların iyileştirilmesi amaçlanmaktadır. Kan akışının hızlanması ile damarlar genişler, dolaşım sistemi ise 4 ila 10 kat daha hızlı çalışır.

Bu sayede kirli kan kalbe çok daha hızlı ulaşır ve temizlenerek yeniden vücuda pompalanır. Kanın temizlenmesi, organların görevlerini tam olarak yerine getirmelerine de yardımcı olur ve bu sayede vücut direnci arttırılır. Regl ağrısı ya da romatizma gibi dönemsel sorunların da iyileştirilmesi için ideal terapidir. Aynı zamanda zorlanmalara bağlı kas ağrılarında, sindirim sistemi sorunlarında ve migren gibi kronik ağrılarda da oldukça etkili sonuçlar yaratır. rahatlatıcı yüz masajı yaptıran bayan Tükettiğimiz besinlerdeki kimyasal maddeler sindirilemez ve vücuttan atılır. Ancak zaman içerisinde vücutta zararlı maddeler birikir ve toksin adını alır. Toksinlerden düzenli şekilde kurtulmadığınızda ödem, yağlanma ve cilt bozuklukları gibi sorunlar baş gösterebilir. Masajın faydalarından biri de toksinlerden ve biriken ödemden kurtulmayı hızlandırmasıdır.

Dolaşım sistemi hızlandığında diğer tüm sistemler de daha etkin şekilde çalışmaya başlar. Bu sayede vücut daha sağlıklı şekilde işlevlerini yerine getirebilir. Vücuda herhangi bir faydası olmayan toksin ve ödemden kurtulmak, kilo verme sürecini de destekler ve hızlandırır. Kan akışının hızlanması, ciltte zaman içerisinde oluşan ve yaşlanma belirtisi olan lekelenmelerin de düzelmesini sağlar. Bir bölgeye normalden daha hızlı temiz kan ulaştığında dokular hızla yenilenir ve yaşlanma etkilerini azaltır.

Masaj Türleri ve Faydaları
Masaj terapileri farklı yöntemler ve şekillerde uygulanabilir. Bölgesel masajlar olduğu gibi belirli bir amaca hitap eden terapiler de bulunur. Bunlardan en bilineni refleksoloji masajıdır.

Refleksoloji Masajı
Bölgesel masajlar arasında en çok bilineni olan refleksoloji masajı, yalnızca ayağa uygulanır. Ayak tabanındaki belirli sinir noktalarına odaklanarak vücudun tamamındaki sorunların çözülmesine dayanır. Özellikte ayakta uzun süre duran kişilerde büyük bir rahatlama sağlar, kişiye özel bir baskı seviyesi belirlenerek masaja başlanır.

spa ve masaj için kullanılacak sıcak taşlar
Sıcak Taş Masajı
Dünya üzerindeki jeolojik hareketlerin sonucu olarak ortaya çıkan volkanik taşlar ile uygulanır. Taşlar ısıtıldıktan sonra vücudun belirli bölgelerine yerleştirilir, ısı sayesinde taşların olduğu bölgedeki kan akışı hızlanır ve hücrelere çok daha fazla oksijen ulaşır. Bu sayede dokuların yenilenmesi, ciltteki yaşlanma belirtilerinin azaltılması ve gençleşme etkileri sağlanır.

Spor Masajı
Özellikle fiziksel sporlarla ilgilenen profesyonel ve amatörler tarafından tercih edilen bu masajın faydaları arasında kas sertleşmeleri ile zedelenmelerini, kramplarını ve doku zedelenmelerini iyileştirmesi yer alır. Kasların ve dokuların sağlığının korunmasına yardımcı olur. thai masajı yaptırılır 

Bali Masajı
Oldukça hafif hareketlerle uygulanan bali masajı, hassas yapıdaki kişilere ve iyileşme dönemindeki hastalara uygundur. Ayrıca dinlendirici ve rahatlatıcı bir masaj terapisi almak isteyen herkese tavsiye edilir. Santi adı verilen özel bir masaj kullanılarak gerçekleştirilen masaj uygulamasına ayaklardan başlanır, bu sayede kişinin tamamen rahatlaması sağlanır. Yağın ısıtıcı etkisi ile birlikte odaklanılan bölgelerdeki kan akışı hızlanır.

aroma terapi masajı malzemeleri
Aromaterapi Masajı
Dünyada en çok bilinen masaj türlerinden biridir. Doğanın insanlığa armağanı olan bitkilerin kök, yaprak ya da çiçeklerinden elde edilen esans yağlar yardımıyla gerçekleştirilir. Kişinin şikayetlerine ve beklentilerine uygun aromatik yağın seçilmesi ile başlanır. Enerji veren esanslar kullanılabileceği gibi dinlendirici, sakinleştirici ve düzenleyici aromalar da tercih edilebilir.

Klasik İsveç Masajı
El, ön kol ve dirsekler yardımı ile gerçekleştirilir. Masajın faydaları arasında kas gerilimlerinin azaltılması gösterilebilir. Dinlendirici özellikteki bu masaj, terapi sonunda kendinizi çok daha dinç hissetmenize de yardımcı olur. Masaj türleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve kendinize en Uygundur

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet BEL BOYUN MASAJI

BEL BOYUN MASAJI

bel boyun masajlarını yaparak sizlere hizmetimizi sunmaktayız

hizmet DOĞAL YÖNTEMLERLE MESAJ

DOĞAL YÖNTEMLERLE MESAJ

doğal yöntemlerle masaj yaparak kolayca ağrıların geçmesini sağlamaktayız

hizmet MEDİKAL MASAJ

MEDİKAL MASAJ

medikal masajda bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 07:00 - 24:00

Salı

: 07:00 - 24:00

Çarşamba

: 07:00 - 24:09

Perşembe

: 07:00 - 24:00

Cuma

: 09:00 - 24;00

Cumartesi

: 09:00 - 24:00

Pazar

: 09:00 - 24:00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Mahmut Bey

Telefon

: +90 (544) 216-7009

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (544) 216-7009

Cep Telefonu 2

: +90 (535) 642-5569

Adres

: .

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN