Ümraniye Hurdacı

tanitim resim Ümraniye Hurdacı
HAKKIMIZDA

Ümraniye Hurda Alanlar, firmamızın ana iş kolunu Ümraniye hurdacı ve demir ve bakır alımı oluşturmaktadır. Bununla birlikte firmamız Ümraniye hurdacısı olarak birçok hizmete öncülük etmektedir. Ümraniye hurdacı firmaları arasında piyasaya yön veren firma olarak en iyi fiyatlarda hurdalarınızı alarak sizlerin adreslerine gelip hizmetlerimizi en iyi şekilde sağlıyoruz.

Firmamız Türkiye sathında hurdacılık faaliyetini yürütmekle birlikte ülke ekonomisine önemli bir katkı sağlamaktadır. Ayrıca firmamız ülkemizin önde gelen büyük sanayi şirketlerinden hurda alımı yapmaktadır. Ümraniye genelinde hizmet veren Hurdacı Firmaları olarak iş sahasına giren bütün bölgelerde hurda alım satımı yapan firmamız aldığı hurdaların ödemelerini anında nakit olarak yapmaktadır. Bulunduğunuz bölgede hurdacı arıyorsanız firmamız Ümraniye genelinde bütün semtlerde hizmet vermektedir.

Sizlerin hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanması için bir telefon kadar uzaktayız. Çalıştığımız bütün bölgelerde bakır, metal, çelik ve diğer bütün hurda çeşitlerini almaktayız. Firmamız Ümraniye hurdacı firmaları arasında İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasının tamamında hizmet veren tek firmadır.

Ayrıca Ümraniye hurda alanlar olarak hurdalarınızı değerinde alıyoruz. Ümraniye Hurdacısı hizmetlerinde firmamız yılların deneyimine sahip olmakla birlikte aradığınız kaliteli ve uygun fiyat seçeneklerini sizlere en kaliteli bir şekilde sunmaktadır.

Hurdacılık piyasasında firmamız hurdalarınızı piyasa fiyatına göre fiyatlandırıp en yüksek fiyata satın almaktadır. Ayrıca firmamız çinko, bakır, alüminyum, demir, elektronik hurdası, makine hurdası, kurşun hurdası ve paslanmaz hurda çeşitlerini de sizlerden satın almaktadır. Ümraniye hurda alanlar olarak hurda çeşitlerini satın alan firmamız belirttiğimiz kategorilerde yılın her günü hizmetlerini en iyi şekilde sürdürmektedir.

Ümraniye Hurdacısı Yüksek Fiyattan Hurda Alımları yaparak işinde profesyonel personeller ile kısa sürede hurda alım işlerini yapan Ümraniye hurdacı, tüm müşterilerimize standart fiyat politikası uygulamaktadır. Hurda piyasasının en iyi fiyat teklifini sunan Ümraniye hurdacısı, metal hurda alımlarını süreklilikle yürütmektedir.

Sağladığımız hizmetler ile sektörün en çok tercih edilen firmalarının başında Ümraniye hurdacısı gelmektedir. Firmamız bünyesinde hizmet veren personellerin hepsi hurdacılık sektöründe uzun yıllar boyunca hizmet veren kişilerden oluşmaktadır. Firmamız her zaman müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaktadır.

Ümraniye hurdacı firmasında hizmet veren personellerimiz oldukça hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde çalıştığı için müşterilerimiz ile sürekli çalışmaktayız. Ümraniyenin bütün mahallelerinde sunduğumuz hurdacılık hizmetleri ile sektörde büyümeye devam etmekteyiz. Demir hurda, bakır hurda ve birçok hurda çeşidini alan firmamız müşterilerine uygun fiyat garantisi sunmaktadır. Sizlerin istediği şekilde sınırsız hurda alımı yapmaktayız.

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ -

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: GÜRBÜZ BEY

Telefon

: +90 (___) ___-____

Fax

: +90 (___) ___-____

Cep Telefonu

: +90 (___) ___-____

Cep Telefonu 2

: +90 (___) ___-____

Adres

: Ümraniye hurdacı

E-Mail

: info@reklamzamani.net

BİZE ULAŞIN