S&B GÜVEN ÇADIR

tanitim resim S&B GÜVEN ÇADIR
HAKKIMIZDA

                YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR                                           

TENTE ÇEŞİTLERİ

- MAFSALLI TENTE (Manuel veya Motorlu) 

Mafsallı tente, genelde dış mekanlarda tente ve branda gereksinimi duyulan alanlarda kullanılan ve mafsal fonksiyonu sayesinde açılır/kapanır uygulama özelliği sayesinde istendiğinde açılıp kapanması nedeni ile tercih edilen bir uygulamadır.Mafsallı tente dar manevra alanlarına sahip mekanlarda kullanılan, mafsal fonksiyonu sayesinde ileri geri hareket ettirilerek ayarlanabilen bir tente sistemidir.Mafsallı tente, her mevsim kullanabileceğiniz kolay kullanımı ve şık görünümü ile tercih edebileceğiniz bir tente çeşididir. Bahçenizde keyifle dururken yağmurun ya da güneşin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Bunun için tenteyi kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Genelde evlerde, restaurantlarda, Cafelerde, küçük işletmelerde aklınıza gelebilecek bütün mekanlarda rahat ve şık bir görünüm sağlar.İleri doğru açılımı 150,200,250,300,350 cm'dir. Minimum 200 cm Maximum 700 cm tek parça eninde olur. 45’ye kadar kademesiz ayarlanabilir eğim mevcut. Düğmeli ya da uzaktan kumandalı kontrol edelebilir.                                         

- KÖRÜKLÜ TENTE (Bombelli,Karpuz)           

Körüklü tente modellerinde körük sistemi sayesinde açılır kapanır mekanizması daha sağlıklı ve kusursuz bir hal almaktadır. Körüklü yapı oldukça tercih edilmekle birlikte farklı ürün gruplarında da yine bu sistem sıkça tercih edilmektedir. Bu sistem manuel bir düzeneğe sahiptir ve kullanım konusunda size hiçbir sıkıntı çıkarmayacaktır. Dolayısıyla tek bir hamlede tenteyi açabileceğiniz gibi tek bir hamle ile de tenteyi kapatmanız mümkündür. Körük yapısının sağlamış olduğu en büyük avantajlardan biri de budur diyebiliriz. Ayrıca bu tente modelinin fiyat konusunda da diğer modellere nazaran daha uygun fiyatlı olduğunu söylemek mümkündür. Bu modelin işlevsel yapıya sahip olması ile sektörde en popüler ürün grupları arasında yerini almaktadır.

                                     

- SABİT TENTE 

 Sabit Tente Nedir : Sabit tente dış mekan , vitrin önlerine , pencere kenarlarına , kapı üstlerine yapılan görsel tasarımdır. Sabit tente dükkanı güneşten ve yağmurdan kötü hava koşullarından etkilenmeyecek şekilde korumaktadır. sabit tente çeşidi her ne kadar dükkanları koruma amaçlı yapılsa da mekana güzel görünüm vermektedir. Son yıllarda Mimarlar  dekor amaçlı sabit tente yaptırmaktadır.

                                                                                    

- WİNTENT TENTE   

Wintent Tente, alışılagelmiş tentelerin dışında bir modeldir ve geniş uygulama alanı vardır. Wintent tente pencerelerde gölgelik olarak ya da estetik katma amaçlı kullanılırken, mağaza vitrinleri ve balkonlarda da tercih edilmektedir.Wintent Tente, pencere kapalı iken, iç aksamını ve kumaşını hava şartlarına karşı tam koruma sağlar. Böylelikle dört mevsim boyunca ürünün mevsimlik bakım ihtiyacı en alt düzeye iner. Sistem 0 ile 180 derece arasında ayarlanarak gün ışığı kontrolü sağlanabilir.

                                                                               

- ÇİFT AÇILIK TENTE     

 Çift yönlü açılır tente diğer adıyla T-modül tente, çok büyük bahçeler için tercih edilen, çift yöne açılımı özelliği sayesinde son derece geniş bir alana gölge sağlayabilen bir sistemdir. ... Merkezindeki çelik konstrüksiyondan sağa ve sola açılan mafsallı tentelerin oluşturduğu farklı bir sistemdir.

                                                                       

ŞEMSİYE ÇEŞİTLERİ

Şemsiyelerde kullanılan kumaşlardan yerli üretim olanlar polyester iplikten üretilir. İthal olan şemsiye kumaşları ise pamuklu akrilik ve olefin kumaşlardır. Özellikle dış mekânlarda kullanıma uygun olan bu dayanıklı kumaşlar bahçe, havuz ve restoran şemsiyelerinin yapımında kullanılır. Pamuklu şemsiye kumaşları güneş ışınlarını engeller ve serinlik sağlarlar. Polyester ve sentetik içerikli solmayan şemsiye kumaşları da su geçirmezlik özelliğine sahiptirler. Solma ya da çürüme problemlerini engelleyen ve uzun yıllar kullanıma olanak sağlayan şemsiye kumaşlarının renk haslığı oldukça yüksektir. Şemsiye kumaşı özellikleri, şemsiye fiyatları ve kullanım ömürlerinin de belirleyici olmaktadır.                                                                               

- PLAJ ŞEMSİYESİ

- TELESKOPİK BÜYÜK ŞEMSİYE

- SUNCOOL BAHÇE ŞEMSİYESİ

- PAZAR ŞEMSİYESİ                                                                                  

ARAÇ OTO KILIFI

GÖLGELENDİRME ÇALIŞMALARIMIZ                                                      

- ARABA OTOPARK GÖLGELENDİRME

- SAHİL GÖLGELENDIRME

- OYUN ALANI GOLGELENDIRME

- BAHÇE GÖLGELENDIRME                                                                       

ASMA GERME                                                                                               

- BRANDA GERDİRME

- MEBRAN GERDİRME

- JUT GERDIRME                                                                                   

KAMYON KAPLAMA (TRANSİT)

KIŞ BAHÇESİ (FERMUARLI AÇILIP KAPANABILEN ŞEFFAF MİKA)

Şeffaf mika ile balkon kapama, kış bahçenizi soğuk havadan korunmak için ideal bir yapıya sahip olan şeffaf branda mika naylon sistemi, otomatik şeffaf perde sistemi gibi alanlarda cafe bahçesi,restoran bahçesi gibi alanlara estetik ve şık bir ortam hazırlamanıza yardımcı olur.    

OTOMATİK AÇILIR KAPANIR IŞIKLI PERGOLE TENTE

Tüm mevsimlerde kullanılması planlanan her türlü alanda açılır kapanır özellikli pergola sistemleri rahatlıkla uygulanabilir. Verandalarda, kahvaltı salonu, kafeterya, restoran ve lokanta gibi türlü mekanlarda, açık havada bulunan yaz ya da kış bahçelerinde, havuzlarda ve daha bir çok yerde bu sistemler tercih edilerek bahse konu alanın üstü isteğe göre açılıp kapatılabilir.

                               

MİNDER ÇEŞİTLERİ

- ŞENZLONG MİNDERİ

- ARMUT MİNDERİ

- KOLTUK MİNDERİ

- SANDALYE MİNDERLERİ                                                                               

BALKON PERDESİ                                                                                            

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 07:00 - 20.00

Salı

: 07:00 - 20:00

Çarşamba

: 07:00 - 20:00

Perşembe

: 07:00 - 20:00

Cuma

: 07:00 - 20:00

Cumartesi

: 07:00 - 20:00

Pazar

: KAPALIYIZ -

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: BÜLENT KASTARLI ......

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN