NATURAL POİNT

tanitim resim  NATURAL POİNT
HAKKIMIZDA

 
Hikayemiz

EN BÜYÜK SERVETİMİZ: SAĞLIĞIMIZ
 
   Günümüzde katkı maddeli, yapay vb. besinler etrafımızı sarmış durumda… Hal böyle iken insan, en büyük serveti olan sağlığını korumak için doğal beslenmeye ekseriyetle önem vermek zorundadır. Natural Point olarak doğanın, doğalın, insan sağlığının ve doğal ile beslenmenin önemine inanarak yola çıktık. Misyonumuz daha iyi şartlarda sağlıklı ve doğal yaşamak, yaşadığımız topluma ve gelecek nesillere bunu bir miras olarak bırakmaktır.

DOĞAL BESLENMENİN ARTAN ÖNEMİ VE E-TİCARETE YÖNELİM

  İçinde bulunduğumuz pandemi süreci toplumun beslenme alışkanlığında keskin bir dönüşüme sebep olmuştur. Bu süreç içerisinde insanlar bağışıklık sistemlerini güçlendirecek doğal besinlere ihtiyaç duymuştur. Bu doğrultuda doğal ve organik ürünlerin tüketiminde hızlı bir yükseliş meydana gelmiştir.
 Ayrıca pandemi süreci alışveriş olgusunda dijital süreçlerin benimsenmesine sebep olmuş, alışveriş alışkanlıklarımız e-ticarete doğru hızla bir evirilme sergilemiştir.
 Natural Point olarak bizler tüm bu yaşananları göz önünde bulundurduğumuzda şimdi dönüşümün tam zamanı olduğunu düşünüyor ve tüketicilerimizle el ele bu dönüşümde yol arkadaşı olmayı amaçlıyoruz.

DOĞAL NOKTANIZDA NELER VAR
 
  Doğal ve organik ürünlere aracısız ulaşılabilen ilk ve tek online doğal ürünler pazarı olarak karşınızdayız. Amacımız oluşturduğumuz bu pazarın sürekliliğini sağlamak ve doğal üretimin gelişmesine destek vererek daha sağlıklı ve bilinçli nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır.
   
   Natural Point aracılığıyla tüm doğal ve organik ürünlere kolayca ulaşabilir, bulunduğunuz yerden anında sipariş verebilir, sağladığımız hizmet kalitesi ile aracısız, kapınıza teslim konforunu yaşayabilirsiniz.
 
  İlk etapta doğal bal ürünleri, bitkisel çaylar, bitkisel yağlardan, doğal karışımlardan oluşan ürün yelpazemizi zaman içinde genişletme hedefindeyiz. Birinci önceliğimiz, içinizde hiçbir şüpheye mahal bırakmadan, faydalanabileceğiniz doğal ve organik ürünleri sizlere güvenli bir şekilde ulaştırmaktır. Natural Point olarak bünyemizdeki her ürünün, üreticisini ve üretim sürecini yakından takip ederek sizlere en kaliteli ürünlerin ulaşacağının sözünü veriyoruz.

40 YILLIK TECRÜBE, İLK GÜNKÜ HEYECAN

   Bizler kökü 40 yıllık arıcılığa dayanan bir aileyiz. Arı ve arı ürünleri ile ilgili tüm ürünleri kendimiz üretmekte ya da birinci dereceden güvenip test ettiğimiz üreticilerimizden temin etmekteyiz. 1978 yılında arıcılık yaparak yaktığımız bu hizmet meşalesini şimdi aynı heyecanla e-ticaret sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla sizlerin hizmetine sunmaktan onur duyuyoruz.

  Natural Point olarak bizlerin öncelikli görevi doğal üretim yapan güvenilir firmaları bir noktada toplayarak, hiçbir sentetik katkı maddesi ve renklendirici kullanmadan üretilen doğal ürünlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlamaktır. Bu doğrultuda bünyemizde bulundurduğumuz tüm ürünlerimiz, devletin ilgili kurum ve kuruluşları tarafından verilmiş izin ve müsaadeler doğrultusunda, son derece teknik makine sistemleriyle, hijyenik ve el değmeden paketleme, gıda güvenliği sertifikaları ve kalite yönetim sistemlerimiz ile üretilmektedir.

  Natural Point, uzman kadro, hijyenik ve modern tesisler ilgili mevzuatlar çerçevesinde, GMP, İSO 22000, 2005 ve İSO 9001: 2008 standartlarına göre üretim yapan, ulusal ve uluslararası etkinliklerde ödüllere layık görülen ciddi ve güvenilir firmalarla çalışmaktadır.

  Doğal ürünler sektöründe tüm gelişmeleri takip eden Natural Point, arı ürünleri ile ‘Fitoterapi’ ve ‘Aromaterapi’yi birleştirerek ürün gamına yeni ürünler katan firmalarla iş birliğine devam edecektir. Natural Point geleneksel tamamlayıcı tıp uygulamalarında birçok doğal ürünün kullanılmakta olduğunu bilimsel ve akademik yayınlardan yakından takip etmektedir.

  Ürünlerimizin doğallığı ile ilgili hassasiyetimiz kadar tüketicilerimize sağlayacağımız hizmet kalitesi Natural Point markasının yapı taşlarından birisidir. Bu doğrultuda her gün yenilikçi, teknolojik imkânları ve değişimleri takip edip bünyemize katmaya çalışıyoruz. Hız ve teknolojinin sağlamış olduğu imkânlarla e-ticaret doğal gıda sektöründe öncü olmayı kendimize hedef olarak koymuş bulunmaktayız.

PAROLAMIZ: ÜRÜN VE HİZMETTE EN YÜKSEK KALİTE

  Natural Point bünyesindeki ürünler; beş kıtaya ihracatı olan,  dünya markası olma yolunda ilerleyen, ürün güvenliği prensiplerine uyarak sektöründe güvenilir ve kalitenin simgesi olmayı hedefleyen ve bu hedeflerine ulaşan firmaların ürünlerinden oluşmaktadır.

   Kaliteden ödün vermeyen ürünlerimiz ile, Natural Point’ in hizmet kalitesini birleştirip sizlere online alışverişte doğallığı en hızlı, en güvenli ve en avantajlı imkanlarla sunan marka olmak için gece gündüz çalışıyoruz.

HEDEFİMİZ: MEMNUNİYETİNİZ

  Natural Point olarak hedefimiz, ülkemizin her bölgesindeki üreticiden sağlanacak, tamamen doğal ve organik ürünleri, sizlere güvenli ve hızlı bir şekilde sunmaktır.

   Ürün temininden üretime, paketlemeden dağıtıma ve sunuma değin her aşamada müşteri yönelimli politikasından asla taviz vermeyen Natural Point için müşteri memnuniyeti ilkesi daima ilk önceliktir.

 

‘Doğal Noktamızda’ buluşmak üzere…

 

 
 

 

 

 

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09.00 - 18.00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: NECAT AKSU

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN