TÜRK DİATOM BEG TUĞ MİNERAL İSTANBUL 0 555 227 71 42 / 0 216 520 26 27 (Bizi Arayın) Geniş Bilgi turkdiatombegtugmineral.com veya Türk Diyatom Sitemizde

tanitim resim  TÜRK DİATOM BEG TUĞ MİNERAL İSTANBUL
 0 555 227 71 42 / 0 216 520 26 27 (Bizi Arayın)
Geniş Bilgi turkdiatombegtugmineral.com veya Türk Diyatom Sitemizde
HAKKIMIZDA

  

 ( Tescil Edilmiş Markalarımız )

                   DİATOM TOPRAĞI

     Türk Diatom Beg Tuğ Mineral/www.turkdiatombegtugmineral.com

     Türk Diyatom Beg Tuğ Mineral/www.turkdiyatombegtugmineral.com

     Türk Kizelgur Beg Tuğ Mineral/www.turkkizelgurbegtugmineral.com

     Türk Diyatome Beg Tuğ Mineral/www.turkdiyatomebegtugmineral.com

      Beg Tuğ Türk Diatom Mineral/wwww.turkdiatombegtugmineral.com

                                           Güvenilir Marka Belgesi

                                        MARKALARIMIZ ve ÜRÜNLERİMİZ HAKINDA YAPILAN ARAŞTIRMA SONRASI MARKAMIZ GÜVENİLİR  BİR MARKA OLDUĞUNA DAİR Güvenilir Marka BELGESİ VERİLDİ.

Diatom Toprağında Yaptığımız Bir Çok Çeşitli Mikronlardaki Amorf Silis İçerikli Ürünlerimiz ZEHİRSİZ ve KOKUSUZ Doğal Bir Organik Topraktır, İlaç Değil. Geniş Bilgi, Türk Diatom Beg Tuğ Mineral, Türk Diyatom Beg Tuğ, Türk Kizelgur Beg Tuğ, Türk Diyatome Beg Tuğ Sitelerimizdeki Ürünler Sayfasında ve Diğer Sayfalarında Ürünlerin İçeriklilerini İnceliyebilirsiniz. www.begtugmineral.com
 
(  Türkiyede Tek Yerli Türk Diatom Fabrikasıyız, Diyatom Toprağında Yaptığımız Bir Çok Çeşitli Mikronize Edilmiş Amorf Silis İçerikli Ürünlerimizin PATENTLERİ ve TELİF HAKLARI Sadece Firmamıza Aittir. Bunları Bizden Başka Hiç Bir Kimse Kulanamaz.
 
Markalarımızın FALİYET ALANLARIN'DA Belirtilen Hizmet ve Alan Çalışmasında 1 ci 5 ci 31 ci ve 35 ci Maddelerde, Parakende veya Toptan Diatomit Toprağını Satıcıya Sadece Firmamız Sunacak, Hiç Bir Kimse Diatomit Toprağı Adı Altında Yaptığımız Mikronize Ürünlerimizin Aynısını ve Benzerlerini Bu Maddeler Gereği Yapıp iNTERNET Sitesinde Toptan ve Parekende Satışını ve Reklamını Yapıp Satamaz.,
 
Türk Diatom Toprağında Patentleri ve Sahada Satmak İçin İzin Belgeleri Alınan Ürünlerimiz. Kanatlı, Kanatsız Hayvanlar ve İnsan Gıdasında ( Besin ) Takviyesi İçin. Veterinerlik, İlaç, Ses, İç ve Diş Parazit, Diş Temizleme, Cilt Yarası, Kaşıntı, Kepek, Eksema, Ben, Sivilce, Yüz Maskesi, Mantar ve Benzerleri, Gübre, Boya, Isı, Sanayinin Birçok Alanında. Bit, Pire, Kene, Kurt, Küf, Pas ve Benzerleri ve Tarımda Zararlı Böcekleri ve Hastalıkları Engelemek İçin Yaptığımız Birçok Çeşitli Mikronlarda'ki Homojen Olan Ürünlerimizin Aynısının veya Benzerlerini Hiç Bir Kimse Yapıp İnternet Sitelerinde veya Parekende Yada Toptan Satamaz, Yapıp Satığı Takdirde Yasal İşlem Yapılacak.
 
Diatom Tanımı! TÜRK DİATOM: Diyatom, Diyatome, İngilizce, Diatomite, Almanca Kizelgur, Faransızca Celit, Danimarkaca Earth, Türkçe Çürük Kil, Kil, Pekmez Toprağı, Sillis, Silisik Asit Adı İle Bilinen Bir Çeşit Topraktır. Türkiye'de Bu Toprak ( TÜRK DİATOM ) Adıylada Bilinmekte. Patentimiz Yalınız Türkiye'de Geçerli Olduğu İçin Başlık Olarak Pekmez Toparğı Adıylada Anılan Bir Tür Toprak Yazılmakta. Teknik ve İmalat Tarifnamemizde PATENTLERİMİZ Çok Çeşitli Mikronize Edlmiş DİATOM Toprağın Ürünlerinde Yapılmış Yazılmakta.
 
Eskiden Kadınlar Sağlık Amaçlı Pekmez Toprağını Yerlerdi. Türkiyede ( Diyatom ) Toprağın Adı Pekmez Toprağıdır. Yabancılarda Kendi Ülekerinde'ki Aynı Toprağa ( DİATOM ) Toprağı Diyorlar. Bizde, 2016 Dünya Bitki Kongresine Sunduğumuz Çeşitli Ürünlerimizin Adını TÜRK DİATOM Koyduk Türk Diatom Toprağında Üretiğimiz Çeşitli Ürünlerin Adınıda Turko- 00 Turko- 01 Turko-10 Turko- 20 Turko- 30 ve 40 KoydukYani, Türkiyede ( Diatom)  Pekmez Toprağı Adıylada Anılmakta, Kaldı'ki PATENTLERİMİZİN İçerikliğinde Diyatom, Diayatome, Diatomit, Diatomite, Diatom, Kil, Pekmez Toprağı, Silika, Çürük Kil ve Silis Türü Toprak Yazıldır.
 
Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü 2012 Yılında Diatom Toprağı Hakkında Yaptığı Bilimsel Çalışmanın 30 cu Sayfasında Anadolu'da Pekmez Şırasında Kullanıldığı İçin Türkiye Bu Toprak PEKMEZ Toprağı Olarak Adlandırılmakta. Bu Bilimsel Çalışmada Bu Toprak Pekmez Toprağı Adıylada Bilinmekte Olduğunu Doğrulamakta. Dolaysıyla Bu Toprak Türkiyede Pekmez Toprağı Adıylada Anılmakta.
 

Türk Diatom Adı Altında Aldığımız Patentler. İNSAN GIDA TAKVİYESİN'DE, KANATLI, KANATSIZ VE DİĞER HAYVANLARIN YEMLERİNE ve VİTAMİNLERİNE KATILAN ( AMORF SİLİS İÇERİKLİ ) % YÜZ SAF GIDA SINIFLI TÜRK DİATOM PUDRASININ PATENTLERİ ve BİT, PİRE, KENE, KÜF, UYUZ, CİLT YARASI, KAŞINTI, YARA, YANIK, NASIR, MANTAR, ÇIBAN, ZARARLI BÖCEK, KURT ve BENZERLERİN PATENTELERİ FİRMAMIZA AİTTİR. FİRMAMIZDAN BAŞKA HİÇ BİR KİMSE BU ÜRÜNLERİ YAPIP SATAMAZ. 
, Patenti Alınmış Ürünlerimiz evrende'ki ısıya eş değer ile üretilmiştir, ateş ile değil, ateş gürmüş ürünler kristal silika içerikli olur. Ürünlerimiz AMORF SİLİS İçerikli, KRİSTAL SİLİS ATEŞ G GÖRMÜŞ yanı, FIRINLANMAMI KRİSTAL SİLİKA içerkli olur, KRİSTAL SİLİKA İNSAN ve HAYVAN SAĞLIĞINA ZARARLIDIR.
 
PATENTLERİ ALINMIŞ BULUŞLARIMIZIN KISA ÖZETİ, Ürünler ve diatomit satın al sayfasında.
 
( PATENT- 1 ) İNASAN ve HAYVANLARIN GIDA TAKVİYESİNDE KULLANILAN SAF MAMÜLLER.
 
1- İnsan Gıda Takviesi İçin Kulanılan Kristal Yapısı Bozulmamış Bir çok Minerallerin % Yüz Saf Kısmın Karışımın'da Değişik Bir Teknikle Elde Edilmiş Amorf Silis İçerikli 01 ile 08 Mikron Arası Türk Diatom Pudrası. Bu Mamül Barsak Sistemini Düzgün Çalıştırır Kalsiyum Emilimini Artırır Vucütdaki Diğer Mineraleri Dengeler Vucutu Sakatlayıcı Hastalıklardan Korur.
2- Kanatlı, Kanatsız ve Benzer Diğer Hayvan ve Yavruların Yem ve Viatminlerine Kristal Yapısı Bozulmamış Birçok Minerallerin % Yüz Saf Kısmın Karışımında Elde Etiğimiz Amorf Silis İçerikli Gıda Takviyesi Olarak Katılır.  Mamül Sindirirm Sistemini Düzgün Çalıştırır İç ve Diş Parazitleri Yok Eder Kalsiyum Emilimini Artırır Metobolizmaları ve Gelişmeleri Hızlandırır Verimleri Artırır Hayvanların Sağlıklı Kalmasını Sağlar. 
3- Kanatlı, Kanatsız ve Diğer Hayvanların ve Yavrularının Üzerindeki Bit, Pire, Kene, Cilt Yarası, Eksema, Uyuz, Yara, Gözle Görünmiyen Bakterileri ( Kırmızı Bit ) ve Diğer Haşereleri Yok Eder.
4- Tarım Alanında, Ambarda yada Silolarda Depolanmış Buğday, Mısısr, Arpa, Nohut, Çeltik ve Benzerlerin üzerilerine yada etrafına serpilir Bit, Pire, Kurt, Küf, Böcek,Çim, Küf, Nem, Koku, Haşere ve Benzer Zararlıları Tahılarda Uzaklaştırır.
5- Tarla ve Bahçelerde Ekilen Buğday, Mısır, Arpa, Çeltik ve Benzer Tahılar, Meyve ve Sebzeler, Zeytin, Üzüm, Nar, Çilek ve Benzerleri, Birçok Bitkilerin Üzerine Toz Hali ile Yada Sulu Serpilir, Bunların Üzerindeki Bit, Kurt, Böcek, Küf, Çim ve Zararlı Haşereleri Yok Eder.
6- Şeker, Nişasta ve Gıda Sektörün Birçok Değişik Alanlarında, İçme ve Meyve Sularında, Sanayi ve Endüstürünün Bir Çok  Değişik Alanlarında Filitrasyon ve Absorba Olarak, Dolgu Malzemesi Olarak, Ara Ürün ve Yardımcı Malzeme Olarak Kulanılmakta.
7- İlaç, Kozmetik, Boyada Nefes Aldırırcı, Ses ve Isı Önleyici, Küf ve Pas Önleyici, Rutubet, Koku ve Nem Alıcı Olarak, Gübrede Bir Çok Değişik Amacla, Gıda, Tarım, Veterinerlik, Altın ve Gümüş Alanlarında, Montalama, Cam Sektörü ve Filim Tabakasında, Elektrik Akımı Kesmesinde, Yangın Söndürmede Alev Geçiktirici, Jel'de Kayganlık, Parlaklık, Nem ve Alev Geciktiricisi Olarak, Nem, Koku ve Rutubet Alıcısı Olarak, Küf ve Pas Giderici, Plastik Sektöründe Birçok Değişik Amaçla, Gaz Sıkışması, Radyason Kesicisi, Radyo Aktif Gaz Sızıntısını Önlenmesinde, Hastahanelerde, Labartuvarlarda, Ameliyathanelerde ve Benzeri Yerlerde Kimyasal Atıkları Toparlama, Tekstilin Birçok Değişik Alanlarında, Su Bazı Boyalarda ve Benzer Çok Değişik Alanlarda Kulanılmakta.
8- Çocuk ve Yatalak Hastaların Altlarına Serilir, Serilir Serilmez Altlarındaki İdrar Sıvısını Bir Alt Tabakaya İter Üst Katmanı Kuru Tutar Nem ve Kokuyu İçine Emer Pişik Kaşıntı ve Benzer Cilt Yaraların oluşmasına Engel Olur Çocukların Sağlıklı Yetişmesini Sağlar.
 
9-  ( PATENT- 2 ) SİLİKA, SİLİKANIN PATENTİ FİRMAMIZA AİT. ARINDIRILMIŞ TOPRAKTAN ELDE EDİLMİŞ AMORF SİLİS İÇERİKLİ BİR ÇOK DEĞİŞİK SAF MAMÜLLER.
 
TURKO- ÇAMUR YÜZLÜ SİLİKA.
 
10- Çamur Yüzli Silika, Yüz ve Göğüs Güzeliğinde Olan Ben, Sivilce, Cilt Kırıkları ve Döküntüleri, Yanık, Yara, Kaşıntı, Eksema Uyuz Ölü deri Sağlık Fonksiyonunu Kayıp Etmiş Hücreleri Emerek Temizler Yüz Pırıl Pırıl Parlar Yüz Güzeliğindeki Eti Sıklaştırır Yüz Dolgun Görünür ve İnsan 10-15 Yıl Genç Görünümlü Olur.
 
VUCUT ÇAMURLU SİLİKA.
 
11- Bel, Boyun ve Benzer Yerlerde Olan Ağrıların Üstüne Sürlür yada Silika Çamuru ile Bu Yerler Masaj Edilir, Masaj Edilince Eklem ve Bileşenlerde Oluşan Ağrıları Emer ve Kayganlığından ve Emici Olmasından Dolayı Kemikler Arasına Sıkışmış Etleri Kemikten Ayırır.
 
BEYAZI SİHYAYA ÇEVİREN SİLİKA.
 
12- İnsanlar Yaşlanınca Vucudu Destekliyen Kritik Bağ Dokuları Eklem ve Bileşenleri Zayıf ve Kırılgan Düşer İnsanların Kemikleri ( Erir ) Vucut Sakatlayıcı Hastalıklara Maruz Kalır. İnsanlar yaşlanınca Kemiklerde Yaşlanır, Kemikler Yaşlanınca Kemiklerin Üzerindeki Et'de Yaşlanır, Et Yaşlanınca Et Sağlık Fonksiyonun Kayıp Eder  Etin Üstünde'ki Saçlar Beyazlaşır, Beyazlaşan Kısmın Üstüne Silika Sürürlür Silika Ölü Hücreleri Emer Yeni Cilt Tabakasını Oluşturur, Oluşan Yeni Cilt Tabakasında Siyah saç Gelir.
 
DİŞ TEMİZLEME TOPRAĞI.
 
13- Diş Temizlemesi İçin Elde Edilmiş Kiristal Yapısı Bozulmamış Birçok Minerallerin % Yüz Saf Kısmın Karışımında Elde Edilmiş Türk Diatom Toprağı.
 
Yasal Uyarı
 
TÜRK DİATOM PATENTİNİ, TÜRK DİATOM MARKASINI ve MİKRONİZE EDİLMİŞ TÜRK DİATOM ÜRÜNLERİNİ veya BENZERİ ÜRÜNLERİ BAŞKALARI BU ÜRÜNLERİN ÜRETİMİNİ  YAPAMAZ, SATAMAZ ve KULLANAMAZ.  Aksi halde, ürünlerimizin aynısını yada benzerlerinin üretimini yapıp satığı takdirde yasal yolara baş vurulacak.
 
HAKKIMIZDAKİ GENEL BİLGİLER ve FABRİKAMIZ HAKKINDAKİ BİLGİLER.
 
Diatomit- BEG TUG MİNERAL olarak ( TÜRK DİATOM MARKASINI ) kaliteli diatomit/kizelgur imalatı ile dünya markası yapmak arzusundayız. Hedefimize ulaşmak için dürüstlük ve çalışkanlıkla Ar-Ge çalışmalarımızı sürekli geliştirmek, üstün kalitede üretim yaparak, ekibimize, müşterilerimize ve çevremize saygı ilkelerinden hareket ediyoruz. Her çeşit Diatomit, Kizelkur, Kizelguhur, Diatomite, Diatom, Diyatom, Diyatome Toparğında istenilen mikronlarda üretimini, satışını, alışını, ihracıtını, italatını, pazarlamaktayız.Grubumuz kurucusu Ramazan Sevgi bankada çalışrken 1980 yılında ek iş olarak İstanbul Kadıköy'de oto cam ticareti ile ticarete başladı. İlerleyen zaman içerisinde kendi iç bünyesinde büyüyerek 1990 senesinde Gök-Hak Otomotiv Ticareti adlı yeni şirketiyle Otomotiv sektörüne girdi. 1996 yılında Beg-Tuğ Otomotiv İnşaat ve Turizm isminde yeni bir şirket kuran grubumuzun bu şirketi de halen faaliyetini sürdürmektedir.

Grubumuz, 2004 yılında Ankaranın Ayaş ilçesinde Diatomite/Kieselgur Maden öğütme ve flux kalsine fabrikasını devir alarak faaliyetini sürdürmektedir. Not-  Her Ne Kadar Kalsine Fırınımız Varsada, Kalsine Ürün Yapmıyoruz.  Fulux Kalsine, İnsan, Hayvan ve Bitkilere Zararlı Olduğu İçin Şu An Kristal Silis İçerikli Ürün Yapmıyoruz, Amorf Silis İçerikli Ürün Yapıyoruz.


2006 senesinde İzmit Gebze'de Rad Gün Enerji Teknik Sistemi isminde, Kimera markalı Aluminyum Radyatör Fabrikasını kurmuştur. 2007 senesinde Karınca Prodiksiyon Tanıtım Lşt Kurmuştur. Müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutan firmamız , sunmakta olduğu ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmeyi temel ilke edinmiştir.
Beg-Tug Mineral, kaliteli diatomit imalatında dünya markası olma azmindedir. Hedefimize ulaşmak için,dürüstlük ve çalışkanlıkla Ar-Ge çalışmalarımızı,sürekli geliştirmek, üstün kalitede üretim yaparak,ekibimize,müşterilerimize ve çevremize saygı ilkelerinden hareket ediyoruz.


Kizelgur, Kizelkur, Kizelguhur, Diatom,Diatomit, Diatomite, Diatomi, Diatomitsi, Diatome,Diatomaceous Earth, Filitre, Yardımcı Malzeme, Filitre Tozu, Diatomit Toprağı, Diatom Pudrası gibi bir çok değişik isimlee ile bilinmekte. Birçok sanayide filitrasyon ve dolgu malzemesi olarak, Kanatlı, Kanatsız ve diğer Hayvanlarda oluşan Bit Pire Kene Tahtakurusu Çıban Sivilce Cilt Yarası Uyuz ve Yemlerinde kullanılır.
 
Not- Ürünlerimiz Doğal Bir Kilden Oluşma Amorf Silis İçerikli Zehirsiz ve Kokusuz Bir Çeşit Doğal ve Organik Topraktır Topraktır. İlaç Değil, Tedavi Yerine Geçmez.

 

 

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - 18:00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: RAMAZAN SEVGİ

Telefon

: +90 (555) 227-7142

Fax

: +90 (216) 521-4853

Cep Telefonu

: +90 (553) 135-6812

Cep Telefonu 2

: +90 (216) 520-2627

Adres

: .

E-Mail

: begtugmineral@hotmail.com

BİZE ULAŞIN