KILIÇ DEKORASYON

tanitim resim KILIÇ DEKORASYON
HAKKIMIZDA

İstanbul, her sektörde geniş seçeneklere sahip bir şehir olmakla birlikte İstanbulda boya badana uygulama sektöründe de geniş seçeneklere sahip bir şehirdir. İsteklerinize uygun İstanbulda boyacı ustası bulma noktasonda pek çok varyasyon bulunmaktadır. Bu varyasyonların oldukça fazla olması nedeniyle İstanbulda boyacı seçimini yapmakta zorlanabilirsiniz. Bundan dolayıdır ki İstanbulda boyacı ustası bulmak için detaylı bir araştırma yapmanız gerekmektedir.

İstanbulda boyacı ustası deneyimli ekibi ile boya badana işlerinizde isteklerinizi dikkate alarak zamanında ve kusursuz hizmet vererek size teslim eder. İstanbulda boyacı olarak boya badana yapmadan önce koruma örtülerini serip süpürgelik kapı bantlarını çekerek duvarda kazınması gerekli bölümleri kazıyoruz. Duvarı pürüzsüz hale getirerek gerekli yerlere astar yapıp boya uygulamasına geçiyoruz. 

İstanbulda boyacı ustası nasıl bulunur?
İstanbulda boya badana işinde referansları baz almak her zaman yapılması gereken şeydir. İnternet yorumlarını inceleyerek fikir alabilirsiniz. İstanbulda boyacı ustalarıyla çalışan kişilerden destek alabilirsiniz. Böylece direkt ihtiyacınız olan İstanbulda boyacı ustası ile çalışabilirsiniz.

İstanbulda boya badana fiyatları ne kadardır?
Bu konu bölgeden bölgeye değişiklik gösterir. Sabit bir fiyattan söz etmek imkansızdır. İstanbulda boyacı ustasından istadiğiniz değişiklikler, evinizin ihtiyacı olan şeyler, İstanbulda boya badana işinde kullanılacak malzemeler, çalışacak kişi sayısı ve işçilik tutarı dikkate alındığında fiyat işe özel çıkacaktır. Bundan dolayıdır ki İstanbulda boyacı ustasıyla bu konuda çalışmaya karar verdiğiniz zaman son bütçe ortaya çıkacaktır.

İstanbulda boyacı ustası arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Oturduğunuz muhitte bulunan İstanbulda boya badana hizmeti için anlaşma yapabilirsiniz. İstanbulda boyacı ustasının yapacağı tüm işler en kaliteli ürünlerle yapılacaktır. Böylece evinizi gönül rahatlığıyla boyatabilirsiniz.

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet BOYA BADANA UYGULAMASI

BOYA BADANA UYGULAMASI

hizmet DUVAR KAĞIDI UYGULAMALARI

DUVAR KAĞIDI UYGULAMALARI

hizmet ASMA TAVAN UYGULAMASI

ASMA TAVAN UYGULAMASI

hizmet KAPI - PENCERE BOYAMA

KAPI - PENCERE BOYAMA

hizmet KARTONPİYER KAPLAMA

KARTONPİYER KAPLAMA

hizmet İTALYAN DEKORATİF BOYA

İTALYAN DEKORATİF BOYA

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 08:00 - 23:00

Salı

: 08:00 - 23:00

Çarşamba

: 08:00 - 23:00

Perşembe

: 08:00 - 23:00

Cuma

: 08:00 - 23:00

Cumartesi

: 08:00 - 23:00

Pazar

: 08:00 - 23:00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: MEHMET KILIÇ

Telefon

: +90 (534) 288-6786

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (534) 288-6786

Cep Telefonu 2

: +90 (534) 288-6786

Adres

: .abdurahmangazi mh sinem sokak 11/5

E-Mail

: Mehmetyunus022@gmail.com

BİZE ULAŞIN