AKSARAY ASANSÖRLÜ EVDEN EVE TAŞIMACILIK

tanitim resim AKSARAY ASANSÖRLÜ EVDEN EVE TAŞIMACILIK
HAKKIMIZDA

EVDEN EVE NAKLİYAT


EV TAŞIMACILIĞI


ASANSÖR İLE TAŞIMACILIK


NAKLİYAT


EV TAŞIMACILIĞI


SİGORTALI EV TAŞIMA


GÜVENİLİR EV TAŞIMA

Nasıl yapıyoruz? 
      Bizimle iletişime geçtiğinizde, eksperimizin yerinde inceleme yapması için saat ve tarih belirleriz. Eksperimiz taşınacak eşyaların miktar ve niteliğini (ev veya ofis eşyası, varsa piyano, kasa, teknik gereçler, sanat eserleri, antika eşyalar gibi) hem taşınılan  hem de taşınılacak olan mekânların özelliklerini (kat durumu gibi), mesafeyi ve verilecek hizmetin ayrıntılarını göz önünde bulundurarak fiyatlandırmayı yapar, taşımanın yapılacağı uygun tarihi sizinle birlikte belirler. 

Eşyalarınızın durumuna göre; gerekirse bir gün önceden ambalaj ekibi yollanarak, mobilyaların sarılıp hazırlanması sağlanır. Taşıma günü erken saatte kendi aracımız ve ekibimiz, teçhizatla birlikte gelerek, eşyalarınızı itinayla hazırlayarak kamyona yükler ve taşımayı gerçekleştirir. Yeni evinizde veya ofisinizde büyük eşyalarınızı uygun gördüğünüz yerlere yerleştiririz. Kırılacak malzemenin ve ufak boyutlu eşyaların dolaplara acele edilmeden yerleşmesi için, bu malzemeler eşya sahibine bırakılır. Beyaz eşyalarınız tesisat eksiği yok ise gerekli şekilde montajlanır.

2003 YILINDAN BERI EVDEN EVE VE ASANSÖR KİRALAMA OLARAK HİZMET VERMEKTEYİZ. UZMAN KADROMUZLA VE YENİ ÇAĞ ASANSÖRLERIMIZLE.HIZMETIMIZE DEVAM ETMEKTEYIZ.

2003 den itibaren sektöründe öncü kuruluş. Evden eve eşya taşımacılığında Aksaray'ın ilk tescilli firması olmaktan gururluyuz. K3 belgesine sahip firmamız hizmetinizi aksatmadan sürdürebilecek şekilde donatılmıştır.Güven ile emanet edeceğiniz eşyalarınızı sorunsuz nakil etmek ilkemizdir

Şehirler arası nakliyat deneyim ve uzmanlık isteyen bir taşımacılık alanıdır. Aksaray Evden Eve Nakliyat taşınacak eşyaların zarar görmeden nakliyesi için geniş araç filosu, uzman personeliyle ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla çalışmaktadır. İstediğiniz zamanda istediğiniz yere profeyonel ev - ofis taşımacılığı bizimle artık çok daha kolay. Aksaray, İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun, Trabzon, ve tüm Türkiye'ye sigortalı, garantili ve asansörlü şehirler arası nakliyat ihtiyaçlarınızda bizi aramanız yeterlidir.

Firmamız taşımacılık hizmetini evden eve nakliyat konusunda özel olarak hazırlanmış olan kapalı kasa araçlarımız ile yapmaktadır. Bundan dolayı eşyalarınız zorlu hava koşullarında bile hiç bir zarar görmemektedir. Bunun dışında taşıma sırasında araç içinde kayıp kırılmalarını önlemek için de eşyalarınız aracımıza bağlanarak sabitlenmektedir. 

Aksaray Nakliyat firmaları bir çok alanda hizmet vermektedirler. Bunlardan biri de ofis ve işyeri taşımacılığı faaliyetleridir. Aksaray Nakliyat ofis ve ev nakliyesi konusunda da hizmet vermektedir. Yıllardır nakliye işindeki tecrübemiz ve eğitimli uzman çalışanlarımızla birlikte Aksaray asansörlü ve siğortalı ile biz size hizmet vermekten memnun olmaktayız.
Ofis ve işyeri  taşıma hizmeti çok fazla bir özen isteyen iştir. Bu nedenle nakliyat yapılacak firmanın çok özenli ve deneyimli bir firma olması önemlidir. Ayrıca taşınanların ne derecede önemli olduğunun da bilinmesi gerekmektedir. Firmamız da bu durumların bilincinde olarak tüm hizmetlerini buna göre vermektedir. 

 

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet EVDEN EVE NAKLİYAT

EVDEN EVE NAKLİYAT

evden eve nakliyat hizmetini siz değerli müşterilerimize sunmaktayız

hizmet ASANSÖR İLE TAŞIMACILIK

ASANSÖR İLE TAŞIMACILIK

asansör ile taşımacılık hizmetini profesyonel bir şekilde yapmakyız

hizmet SİGORTALI EV TAŞIMA

SİGORTALI EV TAŞIMA

sigortalı ev taşıma hizmeti vermekteyiz

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 24 saat -

Salı

: 24 saat -

Çarşamba

: 24 saat -

Perşembe

: 24 saat -

Cuma

: 24 saat -

Cumartesi

: 24 saat -

Pazar

: 24 saat -

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: EMRE INGEÇ

Telefon

: +90 (544) 686-8122

Fax

: +90 (544) 686-8122

Cep Telefonu

: +90 (544) 686-8122

Cep Telefonu 2

: +90 (544) 686-8122

Adres

: Ereğli kapı mah. Selçuklu park karşısı aksaray merkez

E-Mail

: Ingecemre68@gmail.com

BİZE ULAŞIN