PELET MARKET

tanitim resim PELET MARKET
HAKKIMIZDA

   Ürünümüz 1.sınıf üretim kalitesine sahip olup 5000 cal. Isıl değerdedir. Türkiye' nin her yerine tır ile sevkiyatımız vardır. Üretim işletmemiz yüksek üretim kapasitesine sahip olup küçük kar marjıyla sürümden para kazanma politikasıyla hareket etmekte olduğundan fiyatlarımız piyasanın altındadır, amacımız ülkenin tamamında tüketiciyi uygun fiyatla peletle buluşturmaktır. Pelet yakıtı kömürden daha ekonomik ve çevreci bir yakıttır. Kömür %70 verimle yanarken pelet %99 verimle yanar. Kül oranı %1-%2 civarındadır. Kömürle yaklaşık aynı kaloriye ulaşması ve külsüz olup maliyeti de daha asgariye indirmesinden dolayı pelet tercih edilir. Yakıtımız 25-35 kglık çuvallarda hazırlanmakta olup tozsuz ve 1.sınıf üretim kalitesine sahiptir.

   Ürünümüz tüm kalorifer kazanlarında uyumlu ve verimlidir. Pelet kömüre kıyasla çevreci ve ekonomik bir yakıttır. Kömürün kullanım oranının yüksek olmasına rağmen, kullanıcıyı rahatsız eden birçok tarafı bulunmaktadır. Pelet fındık kabuğuna kıyasla köz niteliğine sahip olmasından dolayı daha uzun ve daha verimli yanmaktadır.

  Pelet ile kömür arasındaki temel farklar

  *Kömür yüksek emisyon değerleriyle hava kirliliğine sebep olmakta, insan ve diğer tüm canlılara ürettiği karbonmonoksit gazıyla ciddi zarar vermektedir. Pelet yakıtı ise hem atıkların ekonomiye yeniden kazandırılması hem de çok düşük emisyon değeri ve yanma sonrasında atık bırakmaması dolayısıyla oldukça çevreci bir yakıttır.

  * Pelet ormansal ürünlerin endüstride işlenmesiyle elde edilen atıkların sıkıştırılması suretiyle yenilenebilir enerji kaynağı iken kömür yeraltı maden ocaklarından çıkarılan geri dönüşümsüz ve zararlı bir yakıttır. 

  * Kömür, yüksek kükürt ve %20 nin üzerinde kül oranına sahipken, pelet yakıtında çok düşük nem, çok az kükürt, %1-2 kül ve yüksek kalori değerine sahiptir.

  * Kömür kazanlarda yanmasıyla minimum %20-25 arasında atık bırakmaktadır. Dolayısıyla 1 ton kömürün 1/4 civarında miktarı boşa gitmekte ve zarar olarak dönmekte olup peletteki kül oranının %1lerle ifade ediliyor olması hem insan emeğini hem kömürdeki zararı egale etmektedir. Dolayısıyla  da pelette atık oluşmadığıdan tam yanma kapasitesinde verim alınmaktadır..

 

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet PELET İMALATI

PELET İMALATI

25-35 kg lık torbalar halinde 6-8 mm çapında tüm Türkiye ye tır ile sevkiyatımız bulunmaktadır

hizmet BAYİLİK TALEBİ

BAYİLİK TALEBİ

Siz de bölgenizde pelet satışı yapmak ve fabrikamızın bölge bayisi olmak için bize ulaşın

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 7/24 - 7/24

Salı

: 7/24 - 7/24

Çarşamba

: 7/24 - 7/24

Perşembe

: 7/24 - 7/24

Cuma

: 7/24 - 7/24

Cumartesi

: 7/24 - 7/24

Pazar

: 7/24 - 7/24

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Pelet Market Müşteri Temsilcisi

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN