İNCİ MİDYE

tanitim resim İNCİ MİDYE
HAKKIMIZDA

MİDYE TANESİ KÜÇÜK1 TL ORTA BOY 1.50 TL BÜYÜK BOY 2 TL

KOKOREÇ İZMİR USULÜ 22 TL SADE 21 TL DOMATESLİ20 TL

ŞIRDAN

MUMBAR ÇORBASI

TOPTAN MİDYE

MERCİMEK ÇORBASI,

KELLE PAÇA

KÖFTE SUCUK

 Mersin Balık Pazarı’nın girişinde 2002 yılında küçük bir tezgâhta başlayan midyecilik mesleğini büyüterek devam ettiren Cesur Takak, ‘İnci Midye’ adını verdiği dükkânı ve şehrin farklı noktalarındaki satış noktaları ile siparişlere yetişemiyor.

 

 

Tarihi Zafer Çarşısı’nın yanındaki Balık Pazarı’nın girişinde 17 yıl önce bir tezgah midyeciliğe başlayan başarılı girişimci Cesur Takak, şimdi şehrin farklı noktalarında 14 satış noktası ve ‘İnci Midye’ adını verdiği dükkanı ile kentin en büyük midye dolma üreticilerinden biri oldu. İşini severek yapan yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen mesleğini terk etmeyen genç girişimci, 4 ilden aldığı talebi yerinde karşılamak amacıyla şubeleşme hazırlığı yapıyor. Başarısının sırrını “Önemli olan alışılmışın dışına çıkabilmek, kalite ve güler yüz” sözleriyle tanımlayan Cesur Takak, “Bugün her sokak başında kokoreççi ve midyeci var. Ama huzurla oturabileceğiniz yemeğinizi yiyip çayınızı içebileceğiniz bir mekan yok. Başarı işte böyle bir mekanı yaratabilmektir. Bir tane tezgâhla başladık, güler yüzlülüğümüzle, kalitemizle kentin farklı noktalarında 14 satış noktasına ulaştık. Ayrıca ürünlerimizi toptan olarak Tarsus, Silifke, Taşucu, Islahiye, Konya, İskenderun’a ulaştırıyoruz. Her gün yeni siparişler alıyoruz” dedi.

 

 

“Üretim sürecimiz müşterilerimizin kontrolüne açıktır”

 

 

İnci Midye Dolma olarak ilk ve en önemli misyonlarının kalite, hijyen ve güler yüz olduğunu ifade eden Takak, tüm üretim süreçlerini sosyal medya kanallarından müşterileri ile paylaştıklarına dikkat çekerek “Pilavından baharatına, midyesinden sakatatına kadar kullandığımız her malzemenin iyi kalitede ve taze olmasına dikkat ediyoruz. Yemeklerimizi hazırladığımız mutfak, yemekleri sergilediğimizi tezgâhlarımız göz önünde ve tüm müşterilerimizin kontrolüne açıktır. Bizim hiç kimseden sakladığımız bir şey yok. Tek derdimiz taze, kaliteli ve sağlıklı yemeklerle müşterilerimizin gönlünde taht kurabilmektir” diye konuştu.

 

 

“İnci Midye şubeleşmeyle talebi yerinde karşılayacak”

 

 

Günlük 10 bin adet midye dolma işleme kapasitesine sahip olduklarını ancak siparişlere yetişmekte güçlük yaşadıklarını ifade eden Takak, yeni yatırım planlarından bahsederek şunları söyledi: “Üretimde 10 hizmette 10 olmak üzere toplamda 20 personelimle siparişlere yetişmekte zorluk yaşıyorum. O yüzden üretim kapasitesini arttırmak için bazı yeni yatırım planlarımız var. Hedefim Tarsus, Adana, Aksaray, Niğde gibi illerde şube açmaktır. Çünkü bu illerden bize büyük bir talep var ve bu talebi yerinden karşılamak istiyorum. Mersin’deki ana şubemizi henüz 25 gün önce açmamıza rağmen burada günlük 3 bine yaklaşık midye dolma tüketiliyor. Şehrin farklı noktalarındaki satış noktalarımızda da günlük 5 bine yakın midye satılıyor. Ayrıca birçok şehirden toplu midye dolma siparişleri alıyoruz yaklaşık olarak 2 bin adette onlar için üretiyoruz ama birçok siparişe de yetişemiyoruz. Hem şube sayımızı hemde üretim kapasitemizi arttırmak için planlama çalışmalarımız sürüyor.”

 

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: RESUL SAKAK

Telefon

: +90 (552) 205-4772

Fax

: +90 (324) 358-4747

Cep Telefonu

: +90 (539) 237-0310

Cep Telefonu 2

: +90 (539) 237-0310

Adres

: ATATÜRK MAH GMK BULVARI NO:678

E-Mail

: ....

BİZE ULAŞIN