ÖZ ARAS İNŞAAT Aras İnşaat 40 yılı aşkın iş tecrübesini son 5 yıldır yalnızca gayrimenkul sektörüne yönlendirerek, Ağrıda ve izmirde çağdaş inşaat yönetmeliklerine uygun, mimari prensiplere ve çevreye duyarlı, kaliteye önem veren yapılarıyla müşterilerinin hizmetindedir. Başarılarını her projede bir üst noktaya taşıyan Aras İnşaat, fonksiyonalite, estetik veprestiji harmanlayan, güncel tasarım trendlerini konutlarına yansıtmaktadır. Aras İnşaat’ın amacı bugün olduğu gibi gelecekte de örnek yaşama alanları oluşturmak ve bu konuda ilerici tasarım ve inşaat teknikleri ile ülkemizde lider olmaktır. Bu amaçla güçlü ve deneyimli kadrosu, zengin alt yapısı ve engin tecrübesi ile Türkiye’de inşaat sektörüne imzasını atmış olan Aras İnşaat, teknolojinin akıllı kullanımını, mimari mükemmelliği ve modern çizgisi ile insanı geleceğe taşımayı misyon edinmiştir. Aras İnşaat Ülkemizin en önemli hedefleri arasındaki Yapısal ve Çevresel Kentsel Dönüşüm Alanında Faaliyet göstermek amacıyla kurulmuş, bünyesinde taahhüt işleri de yapmaya devam etmektedir.

tanitim resim ÖZ ARAS İNŞAAT Aras İnşaat 40 yılı aşkın iş tecrübesini son 5 yıldır yalnızca gayrimenkul sektörüne yönlendirerek, Ağrıda ve izmirde çağdaş inşaat yönetmeliklerine uygun, mimari prensiplere ve çevreye duyarlı, kaliteye önem veren yapılarıyla müşterilerinin hizmetindedir. Başarılarını her projede bir üst noktaya taşıyan Aras İnşaat, fonksiyonalite, estetik veprestiji harmanlayan, güncel tasarım trendlerini konutlarına yansıtmaktadır. Aras İnşaat’ın amacı bugün olduğu gibi gelecekte de örnek yaşama alanları oluşturmak ve bu konuda ilerici tasarım ve inşaat teknikleri ile ülkemizde lider olmaktır.

Bu amaçla güçlü ve deneyimli kadrosu, zengin alt yapısı ve engin tecrübesi ile Türkiye’de inşaat sektörüne imzasını atmış olan Aras İnşaat, teknolojinin akıllı kullanımını, mimari mükemmelliği ve modern çizgisi ile insanı geleceğe taşımayı misyon edinmiştir.

Aras İnşaat Ülkemizin en önemli hedefleri arasındaki Yapısal ve Çevresel Kentsel Dönüşüm Alanında Faaliyet göstermek amacıyla kurulmuş, bünyesinde taahhüt işleri de yapmaya devam etmektedir.
HAKKIMIZDA

SIVA HİZMETİ 

ALÇI HİZMETİ 

BOYA HİZMETİ 

FAYANS HİZMETİ 

İÇ DEKORASYON HİZMETİ

ANAHTAT TESLİMİ 

DIŞ DEKORASYON 

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet SIVA HİZMETİ

SIVA HİZMETİ

en iyi sıva ustaları

hizmet ALÇI HİZMETİ

ALÇI HİZMETİ

tüm alçı işleri itina ile yapılır

hizmet BOYA HİZMETİ

BOYA HİZMETİ

yaşadığınız mekanlara renk katıyoruz

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 08:00 - 18:00

Salı

: 08:00 - 18:00

Çarşamba

: 08:00 - 18:00

Perşembe

: 08:00 - 18:00

Cuma

: 08:00 - 18:00

Cumartesi

: 08:00 - 18:00

Pazar

: 08:00 - -

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: ERDOĞAN ARAS. ÖNER CAN ARAS

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN