STAR BOR ISI SES VE YANGIN YALITIM SİSTEMLERİ

tanitim resim STAR BOR ISI SES VE YANGIN YALITIM SİSTEMLERİ
HAKKIMIZDA

ISI YALITIM SİSTEMLERİ

Binalarda ısı yalıtımı; mevsim şartlarına göre binayı ısıtmak veya soğutmak için sağlanan soğuk yada sıcak havanın dışarıya kaçmasını / girmesini önleyerek ısı ekonomisi ve ısıl konfor sağlamak amacıyla yapılır.

Bina yapımındaki gelişmeler ile birlikte, yapılar kalın boyutlu ve ağır malzemelerden narin-ince boyutlu hafif malzemelere geçmiştir. Bu durum, sağladığı birçok yarar yanında yapı fiziği ve ısı yalıtımı konularında daha dikkatli davranmak gereğini ortaya getirmiştir. Binanın ısı yalıtımı; yapının gerek kışın, gerekse yazın karşılaşacağı dış şartları güvenle karşılayabilecek şekilde düşünülmelidir. Binanın ısı etkilerine karşı yalıtılmasında amaç, yapının zararlı boyutlarda ısı hareketleri ve buhar yoğuşması sonucu zaman içinde yapı hasarlarının (don hasarı, nem hasarı, küflenme, bozulma, demir aksamının çürümesi-korozyonu vs) ortaya çıkmasını önlemektir.

Kullandığımız binalar, kışın büyük ısı kayıplarına, yazın ise büyük ısı kazançlarına maruz kalmaktadır. Gerek müteahhitler, gerekse konut kullanıcıları genelde bu olayı göz ardı etmekte, binanın sadece estetik ve güzel görünüşüne ağırlık vermektedirler. Durum böyle olunca, özellikle bina inşaatı esnasında uygun olmayan yapı malzemeleri seçimi ve yapılmayan basit uygulamalar ile binanın kullanım ömrü süresince, hem konut sahiplerine hem de daha fazla enerji tüketimi ile çevre üzerine olan olumsuzluklar artarak devam etmektedir.

BOR KATKILI ISI SES YANGIN YALITIMI STARBOR bu konuda dış cehpeye  sıva yapmadan uygulanması ile  binanın yükünü çok çok hafif tutmakta, nemden rutubetten korumakta, haşerelerden korumaktatır. İki tuğla arası döşeme altı gibi yalıtım gerektiren tüm alana uygulanmaktadır.

SES YALITIM SİSTEMLERİ

Ses konusunun çok iyi bilinmesi ses yalıtımda etkili sonuçların alınmasına vesile olacaktır. Ses, bir ortam içerisinde titreşimlerden oluşan fiziksel bir hareket seklinde yayılır. Eğer bu hareket işitme frekansı dizisi içinde ise kulak ve diğer yardımcı alıcı organizmalar tarafından ses olarak algılanır. Bazen cisimler çevrelerindeki havayı titreştirirken, titreşim hareketleri hissedilir, hatta görülür. Sesin havadaki hızı, sıcaklık, basınç ve neme bağlı olarak az da olsa değişebilir.

Dışarıdan gelen olumsuz seslerden ve makine seslerinde kurtulmak amaçlı ses yalıtımıses izolasyonu yapılmaktadır. Ses Yalıtımda kesin çözüm ve ürün temini için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Ses İzolasyonunun kullanım alanları; apartmanlar – motor ve makine daireleri – disko ve eğlence mekanları gibi yerler için akustik ses yalıtımı – sinema ve tiyatro salonları – hastane ve oteller – okullar, kreşler – araç ve yatlar – atış poligonları…

YANGIN YALITIM SİSTEMLERİ

İçersindeki bor bileşenleri sayesinde STARBOR; yapılar için gerekli olan duman miktarı, damlama oluşturmama, yangın ilerlememesi, yangın süresini geçiktirme gibi konularda avantaj sağlamaktadır.

Değişik yasalar, tüzükler, yönetmenlikler, yönergeler yangın çıkış ihtimalini azaltmak, bir yangında yayılımı sınırlamak ve bireylere uygun kaçış yolları sağlamak suretiyle can güvenliğine yönelik gerekleri içerir.

STARBOR’un Selülozik izolasyon malzemesi ürün spesifikasyonları TS pr En 15101 – 1,2 standartlarına göre belirlenmiştir.

STARBOR 4102 normlarına göre B Yanmaz malzemeler sınıfındadır.  TS-EN 13501 – 1 ‘e göre B, S1, d0 kodlamalarına sahiptir.

Yangın yalıtımının sistemleri ile yangının zararlı etkilerinin sınırlandırılması ve güvenli kaçış bölgelerinin oluşturulması amacı ile yapılar bölümlere ayrılır. Bu bölümlerin duvarlarına, tavanına, döşemesine yangın yalıtımı yapılarak bu kısımlara yangın alevlerinin ve dumanının ulaşması engellenir.
Yangın yalıtım sistemleri ile can ve mal güvenliğinizi sağlama alabilirsiniz. detaylı bilgi için firmamız ile iletişime geçiniz.

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet SES YALITIM SİSTEMLERİ

SES YALITIM SİSTEMLERİ

ses yalıtım hizmetlerimiz mevcuttur

hizmet ISI YALITIM SİSTEMLERİ

ISI YALITIM SİSTEMLERİ

Binalarda ısı yalıtımı; mevsim şartlarına göre binayı ısıtmak veya soğutmak için sağlanan soğuk yada sıcak havanın dışarıya kaçmasını / girmesini önleyerek ısı ekonomisi ve ısıl konfor sağlamak amacıyla yapılır. Bina yapımındaki gelişmeler ile birlikte,

hizmet YANGIN YALITIM SİSTEMLERİ

YANGIN YALITIM SİSTEMLERİ

yangın yalıtım hizmetleri en iyi şekilde verilmektedir

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: KEMAL KODALAK

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN