.

tanitim resim .
HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

Tecrübeli teknik kadrosu ve güvenilir hizmet anlayışıyla 22 yıldır sektöre yön veren Şeren Alüminyum, Çeşme'deki yeni yeriyle hizmetinizde.

Sektörde 32 yıldır yaptığı işlerle marka olmayı başaran Ahmet Şeren, İzmir'deki merkezini 6 ay önce Çeşme'ye taşıyarak müşterilerine yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

 

Sektöre adım attığında ilk staj deneyimini Temiz Metal'de Mimar Durmuş Temiz'in yanında yapan Ahmet Şeren,7 sene aralıksız olarak aynı firmada hizmet sunmuş. Egebank ve Osmanlı Bankası ile Antalya Sheraton 0teI'in önemli projelerinde deneyim kazanarak gûnûmüze kadar gelen süreçte kariyerinin üstüne her geçen gün yeni bir başarıyı daha eklemiş olan sektörün deneyimli ismi; cephe giydirme, kompozit, karkas, alüminyum doğrama üzerine işler yaparak 22 yıldır iş ağını genişletmiş. Alaçatı Büyûk Sanayi'deki 1.000 metrekarelik yeni yerinde gerek proje gerekse perakende barında hizmet sunan Şeren Alüminyum hizmet kalitesini ve bununla bağlantılı olarak müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sûrdürüyor.

 

 

Yıllardır İzmir'de faaliyet gösteren Şeren Alüminyum, Çeşme Alaçatı'da yeni bir showroom ve atölye açarak aslında ilçe genelindeki büyûk bir ihtiyaca da cevap verdi. OzeIIikIe pandemi döneminde evlerine kapanan insanların yaşadıkları mekanların yapı ve tadilat işlerine büyûk önem verdiklerini ifade eden Ahmet Şeren, bu süreçte iş hacimlerinin de ciddi ölçüde arttığını ifade ediyor. Kaliteli işçilik uygulamalarının yanı sıra güvenilir olmanın da son derece önemli olduğuna vurgu yapan Şeren, bugüne kadar hiçbir müşterisine mağduriyet yaşatmayarak sektörün güvenilir markası olmayı başardıklarına değiniyor.

 

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet FERFORJE

FERFORJE

hizmet KAYNAK İŞLERİ

KAYNAK İŞLERİ

hizmet DEMİR DOĞRAMA

DEMİR DOĞRAMA

hizmet DEMİR KAPI

DEMİR KAPI

hizmet KORKULUK

KORKULUK

hizmet ÇELİK ÇATI

ÇELİK ÇATI

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - -

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: AHMET ŞEREN

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN