~ MARMARAPAK ~

tanitim resim ~ MARMARAPAK ~
HAKKIMIZDA

BİZ KİMİZ ?

MARMARAPAK Ambalaj  olarak bez çanta üretimi gerçekleştirmekteyiz. Misyonumuz; Kaliteli ürünleri koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile müşterilerine uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunabilmek. Şirketinizin kurumsal kimliğinin değer ve öneminin farkındayız, aynı hassasiyetleri sizlerin talep ettiği üretimlerde bizde gösterme ilkesi ve bilinci ile hareket ediyoruz. Bez çanta en uygun ve aktif reklam tanıtım yöntemidir. Bu nedenle size sunacağınız ürünlerin kalitesi şirketinizi bir çok mecrada temsil edecektir. Bunun doğrultusunda şirketiniz için kaliteli ürünler üretiyoruz. Promosyon bez çanta ürünleri ve sizin özel istekleriniz doğrultusunda talep ettiğiniz ürün gruplarında yüksek üretim hacmimiz ve teknolojik altyapımız ile firmanıza hizmet etmek için hazırız. MARMARAPAK Ambalaj müşteriler ile ikili ilişkiler kurarak yıllık karlılık hedeflerinizin tutturulması konusunda da sizlerle birlikte hareket ederek. Piyasa koşullarını iyi bilen satış pazarlama ekibimiz size hedefleriniz doğrultusunda en uygun teklifleri sunacak ve firmanızın size hedeflediği rakamlar konusunda yardımcı olacaktır.

DOĞA DOSTU BEZ ÇANTA

MARMARAPAK Ambalaj dokunmamış tekstil yüzeylerinin imali için örneğin iğnelenmiş dokunmamış yüzey için gerekli olan serici, ön ve esas iğneleme makineleri her geçen gün daha da geliştirilmekte buna paralel olarak da araştırma geliştirme çalışmalarına önem verilmektedir. Avrupa'daki ileri tekstil makineleri endüstrisi 70 yılı aşkın bir teknolojik birikime dayanır. Günümüzde malzeme teknolojisinin çok gelişmiş olması, kalın elyaf yerine çok ince sonsuz elyafın üretilmesini mümkün kılmaktadır. Dokunmamış yüzeylerle ilgili çalışmalar 50'lerden sonra hız kazanmış, özellikle dokunmamış yüzey imalinde önemli gelişmeler kaydedilmiştir. İpliklerin birbirine dik yönde kesişim yaparak oluşturduğu dokunmuş yüzeylere karşın dokunmamış yüzeylerde lifler çok yönlü ve karışık yapıdadır. Dokunmamış yüzeylerdeki bu karmaşık yapı izotrop (tüm yönlere etkiyebilen dış yükler altında aynı mukavemeti gösterebilme özelliği) malzeme özelliği kazandırılmaktadır.
Geçmişte,pullu yüzeyi sayesinde hayvan liflerinin birlikte bir katman olarak bir araya getirildiği keçeleştirme hariç kumaş oluşturmak için mutlak olarak iplik kullanılmaktaydı.
Genellikle nonwoven kumaşlar,liflerin katman veya tülbent haline getirildikten sonra her hangi bir yolla bir arada kalmalarının sağlayıcı bir yöntemle kuvvetlendirilmeleriyle yapılır,
Bu kumaşlar kumaş üretim hızım arttırarak işçi sayısının ve İmalatta gereken işlem miktarını azaltarak maliyeti düşürürler.
Nonwoven kumaşların özellikleri elyaf tülbendinin hazırlanma şekli,kullanılan elyafın tipi ve inceliğine, tülbendin kalınlığına ve yapıyı kuvvetlendirmede kullanılacak metotlara bağlıdır.
İlk nonwoven kumaşlar görünüş,tutum ve dökümlülük Özellikleri bakımından çekici değildi . Bu kumaşların karakteristikleri geliştirildi fakat hala dokuma ve örme kumaşlarla karşılaştırıldığında istenen tutum ve dökümlülük özelliklerine sahip değiller, Nonwoven kumaşta lifleri bağlayan yapıştırıcılar,kumaş örtülmek istendiğinde kumaşın gerekli çift katlanmasını sağlayıcı eğilme ve kayma hareketlerini engellemektedir.

Sözü edilen özelliklere ilave olarak son kullanıma bağlı olarak şu özelliklerde beklenebilir:

  •  - İyi şekillendirilebilme
  • -  Islak ve kuru halde temizleme çözücülerine yeterli dayanıklılık
  • -  Yüksek emicilik
  • -  Toksik ve alerjik malzeme içermeme
  • -  Tüy oluşturmayan yüzey
  • -  Aşınma dayanımı
  • -  Boyutsal kararlılık
  • -  Şeklini muhafaza edebilme
  • -  Belirli seviyede buruşukluğu giderebilme

Giyimde ara astar ve izolasyon vatkası olarak kullanılması ilgi çekmektedir ama nonwoven kumaşların asıl kullanım alanlarının incelemekte fayda vardır.Nonwoven kumaşlar kullandıktan sonra atılan yan dayanıklı ve dayanıklı ürün olarak sıkça kullanılır. Hijyenik ve emici ürünler en fazla kullanılanlardır. Bunun yanı sıra inşaat mühendisliğinde de kullanımı artmaktadır.

Farklı jeotekstillerde kullanılabilen nonwoven kumaşlar yer döşemelerinde özellikle "tufting" tabiriyle bilinen şekliyle oldukça yaygındır. Ev tekstilleri ve otomotiv sanayii de kullanım alanları olarak sayılabileceği gibi bunlara özellikle son dönemlerde üzerinde durulan askeri uygulamalarda eklenmelidir. Bu sayılan kullanım alanları içerisinden yer döşemeleri ve ev tekstillerinde nonwoven yüzeylerin kullanımı detaylı olarak incelenecektir. Son yıllarda uygun kullanım ve ekonomiklik avantajlarıyla ev tekstili ve yer döşemeliklerinde de nonwoven yüzeylerin kullanımında bir artış süregelmektedir.

Karakteristikleri geliştirildi fakat hala dokuma ve örme kumaşlarla karşılaştırıldığında istenen tutum ve dökümlülük özelliklerine sahip değiller, nonwoven kumaşta lifleri bağlayan yapıştırıcılar , kumaş örtülmek istendiğinde kumaşın gerekli çift katlanmasını sağlayıcı eğilme ve kayma hareketlerini engellemektedir.

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 08:30 - 18:00

Salı

: 08:30 - 18:00

Çarşamba

: 08:30 - 18:00

Perşembe

: 08:30 - 18:00

Cuma

: 08:30 - 18:00

Cumartesi

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: MARMARAPAK

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN