KEPEZ SÜRÜCÜ KURSU

tanitim resim KEPEZ SÜRÜCÜ KURSU
HAKKIMIZDA

2000  yılında Yılmaz SUVARİ  tarafından Antalya'da  kurulan Kepez Sürücü Kursu, 21 yıldır sürücü kursu sektöründe öncü konuma gelerek lider kurum olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Sürücü Kursu sektöründe kalite, eğitim kurumunun siz adaylarına sunduğu hizmetin ve ihtiyaçlarının tamamı ile karşılayabilme yetenekleridir. Kısacası aday beklentilerine cevap verebilme kabiliyetidir. Bir eğitim kurumunun hizmet kalitesini yönetebilmesi için hangi kriterlerde hizmet sunacağını mutlaka belirlemesi birinci koşuldur.Bu sebeple Kepez Sürücü Kursu Eğitim Kurumları'nın kaliteyönetimi, aday beklentilerinin aşılmasını hedefleyen, ekip çalışması gerektiren, kuruma bağımlı ve bağımsız çalışan tüm birimlerin gözden geçirilmesini ve iyileştirilmesini sağlayan biryönetim anlayışıdır.Aday beklentilerine öncelik verilerek tanımlanan kaliteye,adaya verilen hizmetlerin yanında yönetim kalitesinin verimliliğini arttırmayı hedefleyen anlayışa kaliteyönetimi diyebiliriz.

Kaliteyönetim sistemi ışığında belirlenen kalite politakımıza bağlı olarakda Kepez Sürücü Kursu hizmet kalitesinin standardizasyonunu kaybetmemek adına,tüm bilgi birikim ve deneyimini, şubeleşme yoluna gitmeden, merkezi kalite standartını kaybetmeden, tek şube üzerinden siz değerli aday-larına sunmaktadır.

MİSYONUMUZ

Sürücü eğitimini ulaştığı en üst düzeyde, kaliteli bir yapı içinde, uygun ekonomik kosullarda topluma sunmak, Sürücü eğitimi alanındaki akademik çalışmalara ve bilimsel araştırmalara olanak sağlayarak, sürüş ile ilgili her konuda yeni bilgi ve uygulamaların geliştirilmesini desteklemek  7 Adet Son Model Eğitim araçlarımız ve 7 kişilik Uzman egitimcilerimiz ile hizmet vererek,sürücü adayının yetişmesine katkıda bulunmak

VİZYONUMUZ

Sürücü adaylarımızın ehliyet ile ilgili gereksinimlerini karşılamak ve kazasız biryaşam sürebilmeleri için iyi bir sürücülük egitimlerini saglayarak, bu amaç doğrultusunda, eğitim hizmetlerimizi, en yüksek kalitede, uygu-lamaya dayalı ve standart olarak sizler ile paylaşmayi hedefliyoruz.

Sürücü adaylarımızın memnuniyetini sistemli olarak izleyecek ve elde ettiğimiz sonuçları, sunduğumuz eğitim hizmetlerini geliştirmekte kullanacağız.

Eğitime olanak sağlayan çalışma ortamıyla, her zaman en iyilerin yetiştiği, çalıştiği ve tercih ettigi kururm olacağız.

Çağdaş altyapımız ve uzman kadromuzla hizmetlerimizin etkinliğini, kalitesini ve verimliliğini arttırabilmek için sürekli çalışacağız.

Uluslararası kabul görmüş standartları,yöntem ve uygulamaları geliştirmeyi ve her zaman farklılık yaratacak yeniliklerle öncü kurum olabilmek yolunda tüm bilgi birikim ve tecrübemizi kullanacağız...

 


Kepez Sürücü Kursu

 0242346407

 0242346207

 kepezsurucukursu@hotmail.com

 

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet KİŞİYE ÖZEL DERS

KİŞİYE ÖZEL DERS

kişiye özel derslerimiz mevcuttur

hizmet SINIRSIZ DİREKSİYON DERSİ

SINIRSIZ DİREKSİYON DERSİ

sınırsız direksiyon dersi sayesinde araç kullanmayı öğrenmek artık çok daha kolay

hizmet SÜRÜCÜ KURSU

SÜRÜCÜ KURSU

sürücü kursu hizmetlerimiz büyük bir özenle yapılmaktadır

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 08:00 - 21:30

Salı

: 08:00 - 21:30

Çarşamba

: 08:00 - 21:30

Perşembe

: 08:00 - 21:30

Cuma

: 08:00 - 21:30

Cumartesi

: 10:00 - 20:00

Pazar

: 00 - 00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: YILMAZ BEY

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN