ŞEHİR TESİSAT

tanitim resim ŞEHİR TESİSAT
HAKKIMIZDA

Şehir Tesisat şehir geneli boru ve tıkanıklık açma izleme Ltd. ŞTİ 2005 yılında kurulmuş olup, o zamandan beri sizlere sıhhi tesisat hizmeti veren köklü bir şirkettir. Şehir Tesisat LTD.ŞTİ son teknolojiye ayak uydurmakta ve 2005 yılından bu yana kaçak bulma, tarama ve temizleme ekipmanları gibi bir çok iş alanında sizlere hizmet vermektedir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sahip olduğumuz ekipmanların yardımıyla artık hat tıkanıklığı, su kaçağı, logar tıkanıklığı açma, hat derinliği ve eğim durumunu kesintisiz olarak tespit etmek mümkün. Siz (değerli müşterim) evinizi şantiyeye çevirmeden tıkanıklıklarınızı ve su sızıntılarınızı bulup gidermek istiyorsanız lütfen bizi arayınız. Profesyonel ekibimiz sayesinde İstanbul’un her yerinde siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. Şehir Tesisat LTD.ŞTİ. Ana hedefimiz size en iyi çözümü sunmaktır.

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet Tıkalı Gider Açma

Tıkalı Gider Açma

Tıkalı Gider Açma Şehir Tesisat tıkanmaların kaynağını tespit etmek için öncelikle profesyonel yüksek kalite kamera görüntüleme ekipmanları kullanmaktadır. Bu sayede tıkanmanın tamamen ortadan kaldırılmasını sağlıyoruz.

hizmet Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Tuvalet Tıkanıklığı Açma Nasıl Açarım Diye Endişelenmeyin İstanbul’un Her Noktasına Hızla Ulaşan Ve İşini Profesyonel Bir Şekilde Yapan Şehir Tesisat Her Daim Profesyonel Çalışanları İle Sizlerin Hizmetinizdedir.

hizmet Lavabo Tıkanıklığı Açma

Lavabo Tıkanıklığı Açma

Lavabo Tıkanıklığı Açma Lavabo Neden Nasıl Tıkanır Öncellikle lavaboya atılan cisimler, maddeler, zamanla lavabo borusunu tıkayabilir ve aşındırabilir. Şehir Tesisat bu konu ile ilgili yıllarca sizlere profesyonel çalışanları ile hizmet vermektedir.

hizmet Tıkalı Küvet Banyo Gideri Nasıl Açılır?

Tıkalı Küvet Banyo Gideri Nasıl Açılır?

Tıkalı Küvet Banyo Gideri Nasıl Açılır? türlü sorunlarla karşılaşan müşterilerimize kaliteli hizmet veriyoruz. Problemlerinizi kısa sürede çözmenize küvet, banyo tıkanıkları oluşmaması hakkında tüm önlemleri almanıza yardımcı olabiliriz.

hizmet Su Kaçağı Tespiti

Su Kaçağı Tespiti

Su Kaçağı Tespiti Nasıl Bulunmaktadır? Su Kaçağı Nasıl Onarılır? Su Kaçağını Nasıl Anlayabilirsiniz? Şehir Tesisat Bu Konu Hakkında Profesyonel Makineleri Ve Çalışanları İle Size Kaliteli Bir Hizmet Sunmaktadır.

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 24:00

Salı

: 09:00 - 24:00

Çarşamba

: 09:00 - 24:00

Perşembe

: 09:00 - 24:00

Cuma

: 09:00 - 24:00

Cumartesi

: 09:00 - 24:00

Pazar

: 09:00 - 24:00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yunus Selçuk

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN