ZEYVE LAVANTA TATİL KÖYÜ

tanitim resim ZEYVE LAVANTA TATİL KÖYÜ
HAKKIMIZDA

Ermenek ilçesini Mersin'in Anamur ve Gülnar ilçelerine bağlayan güzergahta bulunan Zeyve Pazarı, Torosların ortasında bir tabiat harikası. Sit alanı olan yerde 300'den fazla, yaşları 800 ile 200 yıl arasında değişen çınar ağaçları bulunuyor. Mesire alanının 300 metre yukarısında aniden kaynamaya başlayan pınarlar, Zeyve Çayı'nı oluşturuyor. Çay, mesire alanında değişik büyüklüklerde şelaleler oluştururken, seyri hoş bir manzara ortaya çıkıyor.

Bölge, yüz yıllardır insanların toplanma merkezi olmuş. Akdeniz bölgesinden yaylalara göç eden Yörükler ve civar köylerde yaşayanlar, Zeyve'de buluşmuşlar. Bölge, ismini de burada 600 yıldır kurulan pazardan alıyor. Bugün hiçbiri çalışmasa da Zeyve'de geçmişte onlarca su değirmeni, su hızarı, berber ve fırın olduğu belirtiliyor.

Pazar günleri kurulan pazarda, temmuz, ağustos ve eylül aylarında civar köylerde yetişen sebze ve meyvelerin yanı sıra yöreye has el sanatları ürünleri de satılıyor. Burası, Akdeniz'e yakınlığı sayesinde, Kazancı ve Gülnar üzerinden turistlerin kolayca ulaşabildikleri ve genellikle günübirlik gelip gittikleri bir mesire yeri. Eşi az bulunan, gelenlere cennetten bir köşeye gelmiş hissi uyandıran özel bir bölge  .Zeyvepazarının içerisinde olan zeyve lavanta  tatil köyü  ayri bir güzellik katıyor zeyvepazarına.

ZEYVE LAVANTA TATİL KÖYÜ.                                                                                                                                                    Zeyvepazarının girişinde 30 bin metre kare alan içerisinde bungalov evlerden kurulan  zeyve lavantatil köyü  içerisin de 15 adet Bungalov ev mevjuttur.Evlerimizin İçerisinde Banyo, Wc, Küçük mutfak ,Sıcak su ,Buzdolap, Wifi ,Tv ,Klima ,mevjuttur.

 

 

 Çoçukların Güvenli Rahat Bir  Ortam da Oyun Oynacaklari Alanlarımız mevcuttur :

Zeyve Lavanta Tatil köyümüzde karavan alanı ,çadir kamp alanlarimiz mevcuttur :

Karavan; sahip olan herkes için vazgeçemeyeceği büyük bir tutku. Henüz sahip olamayanlar için de büyük ve tatlı bir hayal. Doğa ile iç içe olmayı seven birçok kişinin hayallerini süsleyen karavanın avantajları saymakla bitmez. Konfor, güvenlik, tanıdığı seyahat özgürlüğü vesaire hepimizin karavan hayali kurmamızdaki etkenlerden sadece birkaçı…

Karavan seyahatleri ve karavanla kamp gün geçtikçe daha fazla ilgi çekiyor ve bu hayata atılanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Tatilinizi tek bir konum ve o konumun çevresinde geçirmek yerine, insanlar karavanlarına atlayıp uzun geziler yapmayı tercih ediyor. Böylece daha uygun maliyetlerle daha çok yer gezip görme fırsatı yakalıyorlar. Yaşadıkları anıları, biriktirdikleri anıları dinledikçe bizler de ister istemez bunun hayalini kurarken buluyoruz kendimizi

Dinlenmenin, stresten uzaklaşmanın, yenilenmenin en güzel yolu doğa ile buluşmaktır. Siz de bu Zeyve Lavanta Tatil Köyün de  doğa ile baş başa bir gün  geçirin, yeni güne  yenilenmiş başlayın :)  

ZEYVE LAVANTA PİKNİK ALANİ


ZEYVE LAVANTA RESTORAN \CAFE \FIRIN \KASAP \MARKET 

 

 

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet TATİL KÖYÜ

TATİL KÖYÜ

TATİL KÖYÜ

hizmet KONAKLAMA

KONAKLAMA

KONAKLAMA

hizmet DOĞAL ÇADIR

DOĞAL ÇADIR

DOĞAL ÇADIR

hizmet KAMP ALANI

KAMP ALANI

KAMP ALANI

hizmet PİKNİK ALANI

PİKNİK ALANI

PİKNİK ALANI

hizmet RESTAURANT

RESTAURANT

RESTAURANT

hizmet KASAP

KASAP

KASAP

hizmet OTOPARK

OTOPARK

OTOPARK

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 08:00 - 00,00

Salı

: 08:00 - 00:00

Çarşamba

: 08:00 - 00:00

Perşembe

: 08:00 - 00:00

Cuma

: 08:00 - 00:00

Cumartesi

: 08:00 - 00:00

Pazar

: 08:00 - 00:00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Zeyve

Telefon

: +90 (000) 000-0000

Fax

: +90 (000) 000-0000

Cep Telefonu

: +90 (000) 000-0000

Cep Telefonu 2

: +90 (000) 000-0000

Adres

: YAYLA PAZARI KÖYÜ YAYLA PAZARI KÜME EVLERİ NO/157 /16 /0

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN