AVCILAR KYM TEKNİK YAPI

tanitim resim AVCILAR  KYM TEKNİK  YAPI
HAKKIMIZDA

 

Sektör Türkiye ekonomisi açsında stratejik öneme sahiptir. Kentsel dönüşüm projeleri inşaat sektöründe yeni alanlar açtı. Şu andaki mevcut piyasada alıcı nezdinde bekleyen bir talep var ve son çeyrekten itibaren alım cephesinde hareketlilik artarak devam ediyor. 

Son derece verimli bir yıl olacağını öngörüyoruz. Eğer kentsel dönüşüm planlı bir şekilde ve önümüzdeki on yıl içinde hızlı bir şekilde ilerlerse sektöre ciddi ivme kazandırır. 2006 yılında modern dünyanın modern inşaat teknlojisini kullanarak yola çıkan KYM TEKNİK YAPI kalitesi ve tecrübesiyle geleceğin modern dünyasına kendini hazırlamaktadır. İnşaatları yaparken toplumsal beklentileri ön plana atan firmamız özellikle insan hayatına önem vermektedir.

Depreme dayanıklı binalar yaparak bunun maliyetinden kaçınmamaktadır. Kullanılan malzemelerin hepsi TSE standartlıdır. Ayrıca müşterilerinin beklentileri doğrultusunda proje üretmeye özen gösteren firmamız rüya gibi konutlara imza atmaktadır.

KYM TEKNİK YAPI çalıştığı bölgelerin görünümünü değiştirmektedir. KYM TEKNİK YAPI gittiği her bölgede, her semtte bir marka olan yeni bir görsellik kazandırmaktadır. Müşterilerine sunduğu sınırsız imkanlarla da esnek bir satış politikası uygulamakatadır. Öncelikle hedefi müşteri memnuniyeti olan KYM TEKNİK YAPI gelecek yıllarda çok farklı devasa projelerle kendinden söz ettirmeye devam edecektir.

                                                                                                                                                                             Yönetim Kurulu Başkanı

KADİR AHMETOĞLU

                                                                                                                                                                

VİZYONUMUZ - MİSYONUMUZ

Yaşadığımız zamanın ekonomik,teknolojik, çevresel ve sosyal koşullarına uygun projeler üretmek, bu konuda öncü olmak, yapılan çalışmalara katkıda bulunmak, bu projelerin inşaat ve taahhütlerini gerçekleştirerek uluslararası bir firma olmak hedeflerimiz arasındadır. 

Yenilikçi ve çözüm odaklı anlayışımızla profesyonel ekibimizle, yüksek kaliteyi son teknolojiyle buluşturarak modern yapılara uygun projeler inşaa ederek hedeflerimize emin adımlarla ilerlemek önceliğimizdir.

Sekörümüzde elde ettiğimiz başarılarımızı gelecek nesillere taşıyarak, oluşturduğumuz kurum kültürü ile en başarılı firmaların içinde yer almak. 

KALİTE DEĞERLERİMİZ

Kalite ve başarının, ekip anlayışının bir sonucu olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Ekip ruhuna inanarak, her projemizde aynı ekiple aynı güvenle ve titizlikle çalışıyoruz. Ortak amaçlar çerçevesinde bir araya gelen ekibimiz, her zaman yapılan tüm işlerde,''önce insan önce etik'' düşüncesiyle hareket eder. Yapılan işe saygı, ancak insana ve çevreye saygıdan geçer. Bu nedenle, işini seven, saygı duyan, ekip ruhuna inanan ve bu doğrultuda hareket eden bir ekiple çalışıyoruz.

Sürekli gelişme ve iyileşme anlayışı içinde çalışarak sürdürülebilir karlılığı sağlamak, sektörün istikrarlı öncü ve lider kuruluşu olmaktır.

Temiz ve ferah yaşanabilir alanlar sunuyoruz. Farklı bakış açılarımızla deneyimlerimizi birleştiriyoruz

 

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet ANAHTAR TESLİM

ANAHTAR TESLİM

Anahtar teslim olarak hizmetimizi sunmaktayız

hizmet YAP SAT

YAP SAT

YAP SAT ile sizlere en iyi hizmeti vermekteyiz

hizmet İNŞAAT TAAHHÜT

İNŞAAT TAAHHÜT

Tüm inşaat faaliyetlerini üstlenerek taahhüt işlerinizde sizlere en iyi hizmeti vermekteyiz

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 08:30 - 20:00

Salı

: 08:30 - 20:00

Çarşamba

: 08:30 - 20:00

Perşembe

: 08:30 - 20:00

Cuma

: 08:30 - 20:00

Cumartesi

: 08:30 - 20:00

Pazar

: 08:30 - 20:00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: KADİR AHMETOĞLU

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN