DİZAYN KADASTRO HARİTA PLN MUH HİZ LTD STİ

tanitim resim DİZAYN KADASTRO HARİTA PLN MUH HİZ LTD STİ
HAKKIMIZDA

DİZAYN KADASTRO HARİTA PLANLAMA MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ., tecrübe ve teknolojiyi eş zamanlı kullanmayı kendisine amaç edinerek, sektördeki 15 yıllık iş tecrübesi ile 2019 yılında kurulmuştur.

Dizayn Kadastro; çalışmalarında güven, kalite ve yüksek performans prensiplerini temel alarak ekonomik çözümler üretmektedir.

Gençliğin dinamizmi ile iş tecrübesini bir araya getiren Dizayn Kadastro; hızlı, doğru ve hatasız çalışmaları sayesinde kısa süre içerisinde çalıştığı firmalar ile güvene dayalı kalıcı ilişkiler kurmayı başarmıştır.

Sektöründeki problemlerin çözüm merkezi olma yolunda büyük adımlar atan şirketimiz, yaptığı işleri yapacağı işlere örnek olmasını dileyerek büyümeye ve gelişmeye devam edecektir.

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet KAMULAŞTIRMA

KAMULAŞTIRMA

Kamulaştırma, gerçek ve özel hukuk kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmazların yol, okul, hastane ve bunun gibi kamunun ortak kullanımı ihtiyacına hizmet verme amacıyla devlet veya kamu tüzel kişi mülkiyetine geçirilmesi işlemidir. Dizayn Kadastro kamulaştırma haritalarını ilgili kanuna göre hazırlamaktadır.

hizmet APLİKASYON UYGULAMALARI

APLİKASYON UYGULAMALARI

Kadastro müdürlüklerinden alınan parsel koordinatlarının sahada gösterilmesi, projedeki yapıların aplikasyonu profesyonel ekiplerimiz tarafından mevzuata uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

hizmet 15. ve 16. MADDE UYGULAMALARI

15. ve 16. MADDE UYGULAMALARI

İmar kanununun 15. ve 16. maddelerine konu olan ifraz, tevhid, yola terk, parselasyon ve cins değişikliği işlemleriniz kanuna uygun olarak dizayn kadastro tarafından profesyonel olarak gerçekleştirilmektedir.

hizmet PLANKOTE ÇALIŞMALARI

PLANKOTE ÇALIŞMALARI

Proje gereksinimleri doğrultusunda, çalışma sahasının topografyası istenilen hassasiyette ölçülerek cad ortamında modellenmektedir.

hizmet KÜBAJ HESAPLAMALARI

KÜBAJ HESAPLAMALARI

Hafriyat işlemlerinde maliyet hesabı açısından büyük önem taşıyan, araziden alınacak malzeme ve dolgu işleminde gerekecek malzeme hacmi arazide yapılan ölçümler ve hazırlanan plankote haritaları ile alanında uzman ekiplerimiz tarafından hesaplanmaktadır.

hizmet AS-BUİLT HARİTALARI

AS-BUİLT HARİTALARI

Mühendislik Projelerinin uygulanması sonrası uygulama aşamasında sahada yapılan Jeodezik ölçümler sonrası As-Built projeleri siz değerli ve kıymetli müşterilerimize tarafımızdan hazırlanmakta ve gerekli destekleri sağlanmaktadır.

hizmet HALİHAZIR HARİTA ÜRETİMİ

HALİHAZIR HARİTA ÜRETİMİ

Haritası yapılacak alan içinde kalan yeryüzü topoğrafyasının ve insan eli ile yapılmış her türlü objenin (yollar,binalar,enerji nakil hatları vb.) kanun ve yönetmelikler hükmünde ölçülerek 1/1000 ve 1/5000 ölçekli olarak kağıt üzerinde gösterilmesi işlemine Sayısal Halihazır Harita denir. Üretim ve onayında Belediye ve Valiliklerin yetkili olduğu halihazır harita üretimi çalışmaları deneyimli ve profesyonel bir geçmişe sahip olan şirketimiz tarafından kuruluşundan bu yana binlerce hektarlık meskun ve gayrimeskun alanda gerçekleştirilmiştir.

hizmet DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

İşimize verdiğimiz önem ve edindiğimiz deneyimler sayesinde yüksek doğrulukta, kanun ve yönetmeliklere uygun projeler üreten ekibimiz sektörde devam etmekte olan farklı projeler için de danışmanlık hizmeti vererek maksimum verimlilik sağlayacak akılcı, yeniliğe açık ve çağdaş çözümler sunmaktadır.

hizmet SU ALTI BATİMETRİ HARİTALARI

SU ALTI BATİMETRİ HARİTALARI

Batimetrik (derinlik) ölçümlerinde Singlebeam echosounder (tek bimli iskandil) veya Multibeam echosounder (çok bimli iskandil) cihazları ile yüksek hassasiyetli derinlik verileri toplanarak, proje sahasının 1/1000 ölçekli batimetri haritası hazırlanmaktadır. Konumlandırma bilgisi sağlanması amacıyla iskandil sistemiyle birlikte çalışabilen Trimble 5700 RTK GPS sistemleri kullanılmaktadır. Böylece gerçekleştirilen derinlik ölçümlerinde konumlandırma verisi cm mertebesinde hassasiyetle elde edilmektedir.Batimetrik veri toplama işlemi, iskandil ve GPS sistemiyle uyumlu olarak çalışan bir navigasyon/veri toplama yazılımı ile gerçekleştirilmektedir. Ölçüm çalışmalarında günde en az iki defa CTD cihazı kullanılarak su kolonu boyunca ses hızı ölçülür. Ölçülen ses hızı ve bar-check metoduyla iskandil cihazının kalibrasyonu yapılmaktadır. Oluşturulan 1/1000 ölçekli batimetri haritaları kağıt ve sayısal formatta (CAD) hizmete sunulmaktadır.

hizmet DEFORMASYON ÖLÇÜMLERİ

DEFORMASYON ÖLÇÜMLERİ

Deformasyon ölçümleri yatay ve düşey yöndeki hareketlerin zamana bağlı değişimlerini belirler. Deformasyon ölçümlerinde yüksek hassasiyet gerektiren jeodezik cihazlar kullanılır. Günümüz teknolojisiyle birlikte uzaktan algılama ve yersel fotogrametrik ölçümlerle de deformasyon ölçümleri yapılmaktadır.

hizmet DEFORMASYON ÖLÇÜMLERİ

DEFORMASYON ÖLÇÜMLERİ

Deformasyon ölçümleri yatay ve düşey yöndeki hareketlerin zamana bağlı değişimlerini belirler. Deformasyon ölçümlerinde yüksek hassasiyet gerektiren jeodezik cihazlar kullanılır. Günümüz teknolojisiyle birlikte uzaktan algılama ve yersel fotogrametrik ölçümlerle de deformasyon ölçümleri yapılmaktadır.

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 8.30 - 18.00

Salı

: 8.30 - 18.00

Çarşamba

: 8.30 - 18.00

Perşembe

: 8.30 - 18.00

Cuma

: 8.30 - 18.00

Cumartesi

: 8.30 - 18.00

Pazar

: - - -

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: yasin bahar

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN