TTS BİLİŞİM

tanitim resim TTS BİLİŞİM
HAKKIMIZDA

bilgisayar servis

telefon servis

lenovo servis

asus servis

hp servis

acer servis

dell servis

casper servis

iphone servis

macbook servis

apple servis

huawei servis

toshiba servis

laptop servis

kadıköy bilgisayar servis

kadıköy telefon servis

bilgisayar yerinde servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet Telefon Servisi

Telefon Servisi

Firmamız marka bağımsız olarak akıllı telefon tamir hizmeti vermektedir. Yazılımsal ve donanımsal bütün arızalarınızla ilgili bizden servis hizmeti alabilirsiniz. Yapmış olduğumuz işlemler garantili hizmet olup, orjinal yedek parça temini ve tamir konusunda uzman personelimizle size hizmet vermekteyiz.

hizmet Bilgisayar Servisi

Bilgisayar Servisi

Firmamız marka bağımsız olarak notebook ve bilgisayar tamir hizmeti vermektedir. Yazılımsal ve donanımsal bütün arızalarınızla ilgili bizden servis hizmeti alabilirsiniz. Yapmış olduğumuz işlemler garantili hizmet olup, orjinal yedek parça temini ve tamir konusunda uzman personelimizle size hizmet vermekteyiz.

hizmet Apple Teknik Servis

Apple Teknik Servis

Firmamızdan Apple ürünleri ile ilgili olarak teknik servis hizmeti , yedek parça ve aksesuar temini sağlayabilirsiniz. Yapmış olduğumuz parça değişiklikleri ve onarım hizmetleri garantili işlemler olup herhangi bir sorun yaşadığınızda ücretsiz olarak tekrardan sorunu gidermekteyiz. Ayrıca orjinal ve muadil yedek parça temini için servisimizden bilgi alabilirsiniz.

hizmet Bilgisayar Anakart onarımı ve Değişimi

Bilgisayar Anakart onarımı ve Değişimi

Firmamız marka bağımsız olarak Notebook, Akıllı Telefon ve Tablet anakart onarımı ve değişimi yapaktadır. Anakart değişiminde yurt içi stoklarında kısa sürede ürün temini ve montaj yapabiliyoruz. Türkiye stoğu olmayan ürünlerde yurt dışı siparişi olarak yaklaşık 15 günde getirtebiliyoruz.

hizmet Bilgisayar Orjinal Yedek Parça Değişimi

Bilgisayar Orjinal Yedek Parça Değişimi

Firmamız notebook orjinal yedek parça konusunda yetkili servislerle özel anlaşması olup , yurt içinde stok bulunmayan ürünleri yurt dışından özel siparişle getirmektedir. Satışını yapmış olduğumuz bütün ürünleri 6 ay garantisi bulunmaktadır.

hizmet Tablet Servis

Tablet Servis

Firmamız marka bağımsız olmak üzere Tablet onarımı ve yedek parça değişimi yapmaktadır. Yapılan tamir hizmeti ve yedek parça değişimlerinde 6 ay garanti verilmektedir. Ayrıca yalım sorunları ve data yedeklemesi hizmeti de vermekteyiz

hizmet Bilgisayar Yerinde Servis

Bilgisayar Yerinde Servis

Bilgisayar , tablet ve telefonlarda ister yerinde onarım ya da ürünlerinizin yerinden alınıp tekrar tamir olduktan sonra geri bırakılması hizmetini vermekteyiz. Telefon ve tabletlerde yerinden alım yapılırken sadece , bilgisayarlarda bulunduğunuz yerde sorun çözülebilecekse yapıyoruz yoksa ürünü servisimize getirip işlemleri bittikten sonra tekrar bırakıyoruz. Yerinde servis hizmeti ücreti 150 TL dir .

hizmet Bakım anlaşması Ve Kurumsal Destek

Bakım anlaşması Ve Kurumsal Destek

Firmamız kurumsal firmalara aylık periyorlarda bakım anlaşması yapmaktadır. ayrıca bilgi işlem hizmeti veren firmalara teknik onarım desteğimiz bulunmaktadır.

TÜM ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 20:00

Salı

: 09:00 - 20:00

Çarşamba

: 09:00 - 20:00

Perşembe

: 09:00 - 20:00

Cuma

: 09:00 - 20:00

Cumartesi

: 09:00 - 20:00

Pazar

: KAPALIYIZ - .

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: EKREM ÖZGÜVEN

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN