TÜM CEVAPLAR İÇİMDEKİ DÜŞLERİMDE

tanitim resim TÜM CEVAPLAR İÇİMDEKİ DÜŞLERİMDE
HAKKIMIZDA

Murşit İlhan

Mürşit İlhan, Deneme, Edebiyat, Eğitim kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Mürşit ilhan 10 Kasım 1987 tarihinde Siirt Pervari Yaprak tepe köyünde dünyaya geldi. Köyünde okul yoktu bu nedenle 15 yaşına kadar gördüğü tek okul çobanlıktı. 1999 yılında ailesiyle birlikte Mersin'e bağlı Tarsus ilçesine göç etti. Yeni bir hayat ve bambaşka bir kültürle karşı karşıyaydı. Şehir hayatını sürdürebilmek için tarla ve bahçe işlerinde çalışmaya başladı. Türkçe bilmediği için arkadaşları onunla dalga geçerdi tabi bu durum onu çok üzerdi, fakat asla pes etmedi. Aksine bu durum onun gücüne güç kattı hiç vakit kaybetmeden 2002 yılında Tarsus halk eğitim merkezine gidip okur yazarlık kaydını yaptı ve bir ay içinde okur yazar belgesini aldıktan sonra artık çat pat Türkçe konuşmaya başlamıştı. Tabi bununla yetinmedi öğretmenin tavsiyesi üzerine açık öğretime devam ederek 2012 yılında lise mezunu olabildi. Maddi sıkıntılar yüzünden eğitim hayatına son verip para kazanma telaşına düştü. 2002 ve 2020 yılları arası bir çok işte çalıştı. Mesleği olmadığı için iş seçme lüksü hiç olmdı. Boyacılıktan başlayarak simitçilik, oto tamirciliği, tarla işçiliği, inşaat işçiliği, hamallık, otelcilik, garsonluk, tıbbı sekreterlik, pazarlamacılık, ofis elemanlığı ve ön muhasebecilik yaparak geçimini sağladı. İş hayatında çoğu zaman başarısız oldu ama her başarısızlık ona yeni bir hayat tecrübesi kazandırdı. Bu süre içerisinde ilkokul, ortaokul, lise diplomalarını aldı. Kendini geliştirmek için bilgisayar, muhasebe, kobi danışmanlığı, yaşam koçluğu, tıbbı sekreterlik ve İngilizce eğitimini görüp bu alanlarda sertifika almayı hak kazandı. Bu kısa yaşam öyküsü, aslında bizlere büyük bir başarı hikayesini sunarak Mark Twain’in çok güzel bir sözünü anımsatmaktadır. Hayatta ihtiyacınız olan iki şey; “kendine güvenmek ve başkalarına aldırış etmemektir.” Bu ikisinin ardında başarılı olmak kesindir.

Murşit İlhan tarafından yazılan son kitap "İÇİMDEKİ DÜŞLERİM kitabıdır."

NOT: BU KİTAPLARIN GELİRİNİN TAMAMI YOKSULUN SESİNE BAĞIŞLANIYOR. YOKSULUN SESİ; ELDE ETTİĞİ GELİRLE YOKSUL AİLE VE YOKSUL ÖĞRENCİLERE MADDİ DESTEK SAĞLAMAKTADIR. 

YAZDIĞI KİTAPLAR :

KENDİNİ ARAMAK

İÇİMDEKİ DÜŞLERİM

KONUŞTURAN KİTAP

 SÖZ VE YOL 

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet Söz ve Yol

Söz ve Yol

Yaşamak sulanmış toprak gibidir. Çırağın başarısızlığı ustasından kaynaklanır. Duygular başkaları tarafından yönetilecek bir şey değildir. Düşünmeden konuşmak, nişan almadan ateş etmeye benzer! Yeni yolları denemekten korkmayın, aksi takdirde eski yolların esiri olursunuz! Hiç ölmeyecek gibi çalış, birazdan ölecekmişsin gibi düşün! Her şey üstüne üstüne geliyorsa belki de sen ters yönde gidiyorsun! Hayatta en kıymetli şey zamandır, kimin için ve ne için harcadığınızı bilin! Bize artık kişisel değil toplumsal gelişim gerek! Hayata dair karşımıza sıkça çıkan sözlerin bizi yönlendirdiği yolda birlikte yürümeye ne dersiniz

hizmet Konuşturan Kitap

Konuşturan Kitap

Günlük hayatımızda en çok kullandığımız kelimeler ve cümleler seçilerek, İngilizce seviyesi düşük olanları bile yurt dışında veya yurt içinde sıkıntı çekmeden konuşturan kitap İngilizcede harflerin, kelimelerin okunuşlarıyla birlikte sık karşılaşılan diyalog örnekleriyle, doğru telaffuzla,

hizmet İÇİMDEKİ DÜŞLERİM

İÇİMDEKİ DÜŞLERİM

“Dünyayı anlamak yetmez onu değiştirmek gerekir.” Karl Marx 15 yaş, insanın hayatta bir şeylerin farkına varması için ideal bir dönem. Tam olarak bu yaşta insan, “Ben kimim?” sorusunu sorup hayatta edineceği yeri keşfetmeli. İşte bu kitapta 15 yaşında hiç bilmediği bir şehirde hiç bilmediği bir dili konuşan insanlarla yaşamak zorunda kalan bir gencin gizli bir “Ben kimim?” sorusu eşliğinde kendini arama yolculuğunda başından geçen maceralara şahitlik edeceğiz. Zaman zaman kitabı bir köşeye bırakıp “Ama bu kadar da olmaz.” diyeceğiz. İşte o zaman şunu bilin ki burada geçenler henüz her şeyin özeti. Yazar bize hayatında yaşadığı zorlukları edebileştirip bir drama yaratmaktansa bunları kısaca ve öz anlatıp; “Bunlara rağmen nasıl ayakta durulur?”, “Dünya denen mefhum nedir?”, “İnsan olmak nedir?” gibi çok önemli bazı sorularla yüzleştiği, anlam arayışı içerisinde içindeki düşleri büyüttüğü hayatının özetini sizlerin de hayat macerasında bir rehber olması dileğiyle değerli okuyucularına sunuyor. Dünyayı anlamak yetmez onu değiştirmek gerekir ve bu uğurda bir rehber edinmek istiyorsanız bu kitap sizin için güzel bir rehber olacaktır.

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - -

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: MURŞİT İLHAN

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN