Doğuş Tüp Bebek Merkezi

tanitim resim Doğuş Tüp Bebek Merkezi
HAKKIMIZDA

  Doğuş Hastanesi Kıbrıs'ta ilk ve tek  Kadın Doğum ve Tüp Bebek Tek Dal Hastanesi olarak tam teşekküllü ve yüksek güvence ile  hizmet vermektedir. 1992 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Şevket Alptürk tarafından Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği olarak kurulan Doğuş Kliniği, 2005 yılına kadar gösterilen üstün kaliteli sağlık hizmetleri neticesinde gerekli koşulları da sağlayarak Sağlık Bakanlığı tarafından denetimden geçmiş ve Kuzey Kıbrıs'ta ilk ve tek olarak Tek Dal Hastanesi Onayını almıştır. Daha sonra 2006 yılında ise yine Sağlık Bakanlığı'nca onaylanarak bünyesinde Üremeye Yardımcı Tedavi Teknikleri (ÜYTE) Merkezi altında Embriyoloji ve Androloji Laboratuvarlarını, bunun hemen ardından ise Genetik Laboratuvarını bünyesine katarak kısırlık ve tüp bebek tedavilerine başlamıştır. Tüp Bebek, Yumurta Donasyonu, Sperm Donasyonu, Embriyo Donasyonu ve Pre-natal Genetik Tanı (PGD) gibi teknikleri  en yüksek standartlarda uygulamakta olup dünyanın dört bir yanından gelmekte olan hastalarının umutlarına kapı açmaktadır.

Her zaman en yüksek başarı oranları için gereken herşeyin uygulanmasını ilke edinmiş olan hastanemiz tüm anne-baba adaylarını konfor, kalite ve güvence ile bebeklerine kavuşturmayı ilke edinmiştir.

Hizmetlerimiz;

Tüp Bebek İşlemi

Taşıyıcı Annelik

Sperm Donasyonu

Embriyo Donasyonu

Genetik Tarama

Kısırlık Tedavisi

Yumurta Dondurma

Embriyo Dondurma

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet Taşıyıcı Annelik

Taşıyıcı Annelik

Taşıyıcı annelik, bir kadının hamile kalması ve çocuğu başka bir kişiye veya çifte teslim etmesidir. Amaçlanan annenin veya donörün yumurtaları kullanılır, bu nedenle çocuk ile taşıyıcı anne arasında genetik bir ilişki yoktur.

hizmet Kısırlık Tedavisi

Kısırlık Tedavisi

Çocuk sahibi olmak istemelerine rağmen bir yıl boyunca düzenli cinsel yaşamlarına rağmen gebe kalamama durumu kısırlık (infertilite) olarak adlandırılmaktadır. Toplumda kısırlık oranı %15-20 dolaylarındadır. Yaş ilerledikçe gebelik oranları azalmakta yani infertilite oranı artmaktadır.

hizmet Yumurta Donasyonu

Yumurta Donasyonu

Donasyon kelimesi nakil anlamına gelmektedir. Çocuk sahibi olamayan çiftlerde problem kadından kaynaklanıyorsa, kadının rahimi varsa ancak yumurta üretemiyorsa, erken menopoz durumunda, sürekli düşük gerçekleşiyorsa, yumurtlama oluyor ancak yumurta kalitesi düşük ise yumurta donasyonu (yumurta nakili) uygulanmaktadır. Ayrıca kadın partnerin cinsel yolla bulaşan veya kalıtsal olarak bebeğe geçebilecek hastalığı olduğu durumlarda da yumurta donasyonu uygulanmakta ve bu şekilde problemleri olan çiftler bu yöntemle çocuk sahibi olabilmektedirler.

hizmet Tüp Bebek İşlemi

Tüp Bebek İşlemi

Tüp Bebek İşlemi, suni döllenme (laboratuvar koşullarında yumurta ve spermin birleştirilmesi) anlamına gelmektedir. Tüp bebek yöntemine karar veren çiftler yaklaşık 20 günlük bir sürece girerler. İlk aşamada anne adayının yumurtalıkları gerekli ilaç tedavisi ile indüklenerek kaliteli yumurta sayısı arttırılmaktadır. Bunun ardından acısız ve kısa süreli bir müdahale ile yumurtalar ince bir iğne kullanılarak toplanmakta ve aynı zamanda baba adayından alınarak gerekli hazırlık aşamalarından geçirilen sperm hücreleri ile herbir yumurtaya bir sperm olmak üzere birleştirilmektedir (dölleme).

hizmet Embriyo Donasyonu

Embriyo Donasyonu

Kadında yumurta erkekte de sperm bulunmadığı durumlarda çiftler embriyo donasyonu işlemini tercih ederler. Bu durumda anne adayının rahimi ilaçlar kullandırtılarak hazırlanır ve uygun günde önceden bağışlanmış embriyolardan rahime transfer yapılır. Bekleme sürecine girerek gereken günde gebelik testi yapılır

hizmet Genetik Tarama

Genetik Tarama

PGD, implantasyon (embriyonun rahime tutunması) öncesinde embriyonun genetik bozukluklarını tarayabilme şansı veren bir yöntemdir. Böylelikle genetik anomalisi olan bebeklerin dünyaya getirilme riski gebelikten önce ortadan kaldırılabilmektedir. PGD ile birlikte tüp bebek uygulamalarının tavsiye edildiği durumlar genelde anne adayının 38 yaş üzerinde olması, ailede önceden tespit edilen kromozom anomalileri olmasıdır.

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 8:30 - 6:30

Salı

: 8:30 - 6:30

Çarşamba

: 8:30 - 6:30

Perşembe

: 8:30 - 6:30

Cuma

: 8:30 - 6:30

Cumartesi

: 8:30 - 6:30

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Fatma TERTEMİZ

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN