Kıbrıs Medikal Turizm Acentesi

tanitim resim  Kıbrıs Medikal Turizm Acentesi
HAKKIMIZDA

Kıbrıs Medikal Turizm Acentesi size en iyi tıbbi tedavi ile seyahat etme fırsatı verir. 
Talebiniz üzerine size danışıyor ve 48 saat içerisinde tıbbi plan hazırlıyoruz. 
uzman ekibimiz, müşterilerimize en iyi tedavi sonuçlarını elde etmek
için tüm planlama ve organizasyon sürecini sağlıyor.
Ayrıca, tüm resmi prosedürleri (bizimle olan deneyiminiz boyunca) biz hallederiz.

 

Kıdemli çalışan portföyü

Turizm Acentesi ile çalışmanın avantajları.

  • 20 Yıllık İş Deneyimi

  • Kıdemli Çalışan Portföyü

  • Ücretsiz Danışmanlık

  • Kaliteli Konaklama

  • Uygun Fiyatlar

  • Kendi Dilinizde Asistan Desteği

  • Yasal ve Sertifikalı Sağlık Kurumu

  • Kaliteli Sağlık Hizmeti

  • En İyi Hastaneler

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet Yumurta Donasyonu

Yumurta Donasyonu

IVF Tedavisi, suni tohumlama (yumurta ve spermin bir laboratuvarda birleştirilmesi). Tüp bebek yöntemini kullanan bir çift, önümüzdeki 20 gün içinde süreci başlatmaya karar verir. Annenin ilaç tedavisi ile yumurtalıkların ilk aşaması başlatılır. Yumurta kalitesi ve sayısı arttı. Ayrıca acısız bir işlem olan ince bir iğne ile anne adayından yumurtalar toplanır ve daha sonra yumurta içine tek bir sperm girene kadar sperm hücreleri ile birleştirilerek döllenme gerçekleşir. En kaliteli embriyo döllenmeden üç gün sonra seçilir. Gerekirse embriyonun daha kaliteli olması beklenirken işlem tekrarlanır. Embriyo kalitesi seçilip hazır olduğunda rahme transfer edilir. Sonuç olarak, bir çift hamilelik testi yapabilmek için bir süre beklemeye başlar.

hizmet  IVF

IVF

In vitro fertilizasyon (IVF), bir yumurtanın bir laboratuvarda sperm ile döllendiği ve daha sonra uterusa enjekte edildiği bir süreçtir. Kadınlar hormon enjeksiyonları ile uyarılarak daha kaliteli ve daha çok sayıda yumurta üretilir. Olgun yumurtalar toplandıktan sonra erkek partnerden alınan meni örneğinden alınan en sağlıklı ve en sağlam sperm ile döllenir. Ardından, spermin doğrudan yumurtaların sitoplazmasına enjekte edildiği bir teknik olan ICSI (intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu) gerçekleştirilir. Bu, maksimum döllenme şansını sağlamak için yapılır. Başarılı bir döllenme gerçekleştiğinde embriyo 3-5 gün sonra rahme transfer edilir. Bu noktada embriyonun rahmin iç yüzeyine tutunması ve başarılı bir hamilelik başlatması 1 ila 4 gün sürer.

hizmet Sperm Donasyonu

Sperm Donasyonu

Sperm donasyonu yapmaya karar veren çiftler için anne adayının yumurta sayısını ve kalitesini artırmak için özel ilaç protokolü düzenlenir. Daha sonra yumurtalar toplanır ve laboratuvar koşullarında donör sperm ile döllenir. Elde edilen embriyolar anne adayının rahmine transfer edilir ve kadın hamileliği beklemeye başlar. Ve 12 gün sonra gebelik kan testi yapıldı. Eğer mesele kötü niyetli kişiler tarafından gündeme getirilirse ve çözüm bulunmazsa, spermin toprağı döllemesi gerekmez; sperm bağışı, bebek sahibi olmak için kullanılan bir seçenektir. Sperm donasyonu için kullanılan sperm hücreleri, sperm bankaları tarafından sağlanmaktadır. Sperm donörlerinin sağlık ve fizyolojik durumları değerlendiriliyor. Ve uygun sperm seçimi sırasında gerekli tüm kurallara uyulmalıdır.

hizmet Embriyo Donasyonu

Embriyo Donasyonu

Sorun çift olarak hem kadından hem de erkekten kaynaklanıyorsa ve her ikisi de kısırsa ve çocuk sahibi olamıyorsa, embriyo donasyonu hamile kalmak için başka bir seçenek olarak kullanılır. Embriyo donasyonu ile tüp bebek döngülerinde genel başarı oranı %80'in üzerindedir.

hizmet Yeni Nesil Dizileme (NGS)

Yeni Nesil Dizileme (NGS)

Yeni Nesil Dizileme (NGS), embriyo transferinden önce kromozomdaki genetik sorunları tespit etmek için DNA'yı kapsamlı bir şekilde analiz eden bir yöntemdir. Bunun amacı, sağlıklı bir gebelik şansını artırmak için transferden önce genetik olarak analiz edilerek sağlıklı bir embriyo seçmektir.

hizmet Doğum Öncesi Genetik Tanı

Doğum Öncesi Genetik Tanı

PGD, embriyonun genetik açıdan taranmasına olanak sağlayan bir işlemdir. İmplantasyon öncesi bozukluklar. Genetik bozukluğu olan bebeklerin önüne geçilebilmesi için doğum anomalileri. PGD’nin önerildiği durumlar; anne adaylarının yaşı daha fazladır 38 ve ailede daha önce saptanan kromozom anomalileri.

hizmet Taşıyıcı Annelik

Taşıyıcı Annelik

Taşıyıcı annelik, bir kadının başka bir kişi veya çift için bir bebeği taşıyıp doğurmasıdır. Aday annenin veya donörün yumurtaları kullanılır ve bu nedenle bebek ile taşıyıcı anne arasında genetik bir bağlantı yoktur.

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 8:00 - 7:30

Salı

: 8:00 - 7:30

Çarşamba

: 8:00 - 7:30

Perşembe

: 8:00 - 7:30

Cuma

: 8:00 - 7:30

Cumartesi

: 8:00 - 7:30

Pazar

: - -

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: FATMA TERTEMİZ

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN