ELMA GRUP SİGORTA ACENTESİ

tanitim resim ELMA GRUP SİGORTA ACENTESİ
HAKKIMIZDA

KARTAL EN YAKIN SİGORTA ACENTESİ VE ARACILIK HİZMETLERİ

KARTAL SİGORTA ACENTESİ 

KARTAL TRAFİK SİGORTA HİZMETİ 

KARTAL YANGIN SİGORTASI HİZMETİ 

KARTAL KASKO HİZMETİ 

KARTAL DASK HİZMETİ 

KARTAL SAĞLIK SİGORTASI HİZMETİ

KARTAL KONUT SİGORTASI 

KARTAL SİGORTA ARACILIK HİZMETİ 

KARTAL BİREYSEL EMEKLİLİK SİGORTASI 

KARTAL HAYAT SİGORTASI 

KARTAL YURTDIŞI VİZE SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet KONUT SİGORTASI

KONUT SİGORTASI

Hem ev sahiplerinin, hem de kiracıların rahatlıkla yararlanabileceği, uygun fiyatlar ile geniş teminatlı bir güvence sağlayan Konut Sigortalarımız ile konutunuzu ve isteğe bağlı olarak içinde yer alan eşyalarınızı yangından hırsızlığa ve su baskınına kadar birçok riske karşı güvence altına almak mümkün.

hizmet KASKO /TRAFİK SİGORTASI

KASKO /TRAFİK SİGORTASI

Kasko Sigortası; aracı, aşağıda yazılı tehlikelere karşı sigorta eder. Poliçede belirtilmeleri koşuluyla, aracın standardının dışında sonradan araca takılan ses ve görüntü cihazları, lpg, çelik jant vb. aksesuarlar, bedelleri belirtilmek koşulu ile teminata dâhil edilir. Kasko Sigortası ile aracın yanması, çarpması, çarpılması, devrilmesi, düşmesi. Çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi esnasında oluşan hasarlar. Dolu tanelerinin araca vereceği zararlar. Sel ve su baskını hasarları. Terör, sabotaj, halk hareketleri ve kötü niyetli hareketler sonucu meydana gelen hasarlar. Deprem ve yanardağ püskürmesi sonucu oluşan hasarlar. Kontak anahtarının kaybedilmesi veya çalınması. Araç kilitli iken bagaj ya da torpido gözünden kişisel eşyaların çalınması. Araç ya da sürücünün mahkemeye verilmesi sonucu oluşan hukuki giderler. Kaza sonucu ölüm ya da sürekli sakatlığa uğranılması halinde, mağdura tazminat ödenmesi. Yol yardımı hizmetleri (kaza ya da arıza durumunda aracın çekilmesi kurtarılması, lastik değiştirme hizmeti, yakıt bitmesi neticesinde aracın en yakın akaryakıt istasyonuna çekilmesi). 24 saat ambulans hizmeti.

hizmet HAYAT SİGORTASI

HAYAT SİGORTASI

Hayat sigortası, hayatta karşılaşabileceğiniz risklere karşı size ve ailenize maddi güvence sunar. Hayat sigortasının ana teminatı vefat teminatıdır ve vefatınız durumunda sigortada belirttiğiniz aile bireylerinin maddi güvence altına alınmasını sağlar. Yaşamsal risklerinizi de güvence altına alarak bir sakatlık durumunda da yaşam kalitenizi korumanıza yardımcı olur. Hayat sigortaları; - Vefat durumunda ailenizin yaşamsal ihtiyaçlarını veya çocuğunuzun eğitim masraflarını karşılayabilecek toplu bir para imkanı sunar. - Tam veya kısmi bir sakatlık durumunda hayatınızı aynı şekilde idame ettirmenizi sağlayan maddi bir güvence sağlar. - Beklenmedik ve yüksek tedavi masraflarınızı karşılamanıza destek olur ve böylece en iyi tedaviyi almanıza katkıda bulunur. “Gelecek için güvencem var” diyebilmek için MetLife hayat sigortası ürünlerinden ihtiyaçlarınıza en fazla yanıt veren ürüne hemen dahil olabilirsiniz. MetLife Hayat Sigortaları MetLife’ın 150 yılı aşan deneyiminin güvencesiyle ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırladığı hayat sigortası ürünleri şunlardır: - İyi ki Varsın Hayat Sigortası - Kredi Hayat Sigortası - Pozitif Hayat Sigortası

hizmet FATURA KORUMA SİGORTASI

FATURA KORUMA SİGORTASI

Senetli ve taksitli alişverişin fatura ödemelerini güvence altına alan ELMAGRUP fatura koruma sigortası hem size hemde müşterilerimize avantaj sağlyor.

hizmet ORTAKALAN SİGORTASI

ORTAKALAN SİGORTASI

Ortak Alan Paket Poliçenizi hemen yaptırın, apartman veya sitenizin ortak alanlarını birçok riske karşı sigortalayın.

hizmet KEFALET SİGORTASI

KEFALET SİGORTASI

özellikle Kamu ihale süreçlerinde özel sektörün teminat ihtiyaçlarını karşılayabilmek, bankalar tarafından düzenlenen teminat mektuplarına alternatif yaratmak, bu şekilde kredi limitlerinin başka alanlaarda kullanılmsını sağlamak üzere reel sektörün elini rahatlatmak adına özel sektöre önemli bir enstrüman kazandırdı. Türkiye’debir ilk olarak firmalar ihalelere katılırken teminat merine Mektubu Kefalet Sigortası kapsamında düzenlenen kefalet senetlerini sunabiliyorlar.

hizmet SAĞLIK SİGORTALARI      TAMAMLAYICI SAĞLIK   / ÖZEL SAĞLIK  YABANCI SAĞLIK

SAĞLIK SİGORTALARI TAMAMLAYICI SAĞLIK / ÖZEL SAĞLIK YABANCI SAĞLIK

Karşılaşabileceğiniz bir sağlık probleminde veya bir kaza sonucu yaralanmanız halinde ayakta ya da yatarak yapılacak hastane tedavi giderleriniz, doktor muayenesi, röntgen, tahlil benzeri tanı ve ilaç giderleriniz, küçük ya da büyük cerrahi müdahaleler için gereken harcamalarınız karşılanır. Ayrıca çok geniş anlaşmalı kurum ağına bağlı kuruluşlardaki pek çok avantaja sahip olursunuz.

hizmet İŞYERİ SİGORTASI

İŞYERİ SİGORTASI

İşyeri paket sigorta poliçesi ile işyeri binanız, demirbaşınız, makine-tesisatınız, emteanız kısacası muhteviyatınız ve camlarınız, Üçüncü şahıslara ait mallar, paket olarak bir araya getirilmiş otomatik teminatlar çerçevesinde sigorta güvencesi altına alınabilir. Otomatik teminatlara ilave olarak, aşağıda listelenen ek teminatlardan dilediğinizi seçerek kapsamı genişletebilir, ihtiyaçlarınıza en uygun alternatifi yaratabilirsiniz. ANA TEMİNATLAR: Yangın, Yıldırım, İnfilak Dâhili Su Fırtına Kara Taşıtları Çarpması Hava Taşıtları Çarpması Yer Kayması Duman Grev, Lokavt, Kargaşalık, Halk hareketleri Kötü Niyetli Hareketler, Terör Kira Kaybı Alternatif İşyeri Masrafları İş Durması Geçici Adres Nakil EK TEMİNATLAR: Deprem Sel veya Su Baskını Deniz Taşıtları Çarpması Kar Ağırlığı Kiracılık/ Malik Mali Sorumluluğu Komşuluk Mali Sorumluluğu Enkaz Kaldırma Masrafları Hırsızlık (Makine, Tesisat, Demirbaş ve Emtea) Makine Kırılması Elektronik Cihaz Cam Kırılması Sigortası (aynalar dahil) İşveren Mali Sorumluluk

hizmet SORUMLULUK SİGORTALARI

SORUMLULUK SİGORTALARI

SORUMLULUK SİGORTALARI Zorunlu Karayolu Taşıyıcılık Mali Sorumluluk, Hekim Sorumluluk Sigortas, Mesleki Sorumluluk Sigortası , Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası (Trafik Sigortası) , İşveren Mali Sormluluk Sigortası,

hizmet FERDİ KAZA

FERDİ KAZA

Ferdi kaza sigortası, beklenmedik kaza riski nedeniyle kendinizi teminat altına alabileceğiniz bir sigortadır. Ferdi kaza sigortası neleri kapsar sorusunun cevabı olarak ise beklenmedik kazalara ilaveten deprem, sel, yer kayması ve terör olaylarına karşı sigorta poliçenizin sizi teminat altına alması verilebilir.

hizmet YANGIN VE DOGAL AFETLER    YANGIN VE ZORUNLU DEPREM SİGORTASI

YANGIN VE DOGAL AFETLER YANGIN VE ZORUNLU DEPREM SİGORTASI

-Yangın Sigortası Yangın sigortası özel veya ticari amaçla kullanılan her türden bina ve muhteviyatı, kendiliğinden meydana gelen yangın, yıldırım, infilak ile bunlardan kaynaklanan buhar, hararet, duman gibi tehlikelerin neden olduğu fiziki hasarlara karşı teminat altına alan sigortadır. -Zorunlu Deprem Sigortası Zorunlu Deprem Sigortası ile, depremin, yangın, infilak ve yer kayması dahil, sigortalı binalarda ve temellerinde, doğrudan neden olacağı maddi zararlar, sigorta bedeline kadar Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından teminat altına alınmıştır.

hizmet Su Araçları Tekne – Deniz Araçları Sigortası

Su Araçları Tekne – Deniz Araçları Sigortası

Tekne- Deniz Araçları Sigortası Deniz Araçları Sigortaları Teknenizin makinelerini, gövdesini, mutad ekipman ve donanımını ve ismini taşıyan servis botlarını güvence altına alır. Yatınız poliçede yazılı seyir alanında, çekek yerleri ve yatma mahallerinde çekek yerine çekilirken ve denize indirilirken kesintisiz olarak teminat altındadır. Tekne Sigortası’nın teminat altına aldığı başlıca rizikolar şunlardır; • Deniz kazaları (çarpma, fırtına, vurma) • Yangın, yıldırım, infilak • Deprem • Yatın veya servis botlarının çalınması • Makine, donanım veya teçhizatın zor kullanılarak çalınması • Hava taşıtlarıyla temas • Yatın sebep olduğu kazadan ötürü üçüncü kişilerin can ve mal kaybı (teknenin sigorta kıymeti ile sınırlı olmak kaydıyla) • Enkazın kaldırılması ile ilgili masraflar (sigorta kıymeti ile sınırlı olmak kaydıyla) Her türlü deniz aracının deniz tehlikeleri nedeniyle uğrayabilecekleri hasarlara karşı teminat sağlamaktadır. Ancak, deniz vasıtalarının inşası ve denize indirilmeleri sırasında meydana gelmesi muhtemel hasarlar da, tekne sigortaları kapsamında değerlendirilmektedir. Tekne sigortasında teminat kapsamı Londra Sigortacılar Enstitüsü Tekne Klozları ile belirlenmektedir. Tekne sigortasında, batma, yanma, infilak, karaya vurma, sığlığa bindirme, oturma, fırtına, alabora olma, bir başka gemi veya tekne ile çatışma, çatışmadan doğan sorumluluk, güvence altına alınan rizikolardan doğan kurtarma masrafları, dava ve say masrafları, müşterek avarya hasar ve masrafları, tekne ve makinelerdeki gizli kusur, yükleme veya boşaltma sırasında tekneye gelen hasarlar, harp ve grev rizikoları dışındaki rizikolar kapsam dışında tutulmaktadır.

hizmet Nakliyat Emtea Nakliyat Sigortası Kıymet Sigortası

Nakliyat Emtea Nakliyat Sigortası Kıymet Sigortası

Sahibi bulunduğunuz malların, bir yerden diğer bir yere kara, hava ve deniz vasıtaları veya demiryolu ile nakledilmesi sırasında meydana gelebilecek çeşitli risklere karşı teminat sağlar . Ayrıca sigortalı olarak sadece emtianızın değerini değil, navlun, sigorta ücreti ve öngörülen kâr gibi bazı ek giderleriniz de teminat altına alınabilmektedir. Ek teminat olarak ; Savaş ve Grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri vb. riskler poliçe kapsamına dâhil edilebilir. Bu ürünümüzde malınızın güvence altına alınması aşağıda belirtilen teminatlarla sağlanmaktadır.

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 20:00

Salı

: 09:00 - 20:00

Çarşamba

: 09:00 - 20:00

Perşembe

: 09:00 - 20:00

Cuma

: 09:00 - 20:00

Cumartesi

: 09:00 - 20:00

Pazar

: 09:00 - 20:00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: SEMİH ÜNLÜ KUTLU

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

BİZE ULAŞIN