URFALI CİĞERCİ APO

tanitim resim URFALI CİĞERCİ APO
HAKKIMIZDA

Doğal gıda konusunda oldukça hassas olan URFALI CİĞERCİ APO USTA, baharatlarını dahi kendisi öğütür, ciğerin ve etin en iyisini her gün bizzat kendisi alır. Tüm ürünleri günlük olan CİĞERCİ APO USTA ’da belli bir saatten sonra asla ürün bulamazsınız. İkinci güne ürün kalması diye bir durum söz konusu değildir. 7/24 tüm Antalya’ya hizmet vermekteyiz. Urfalı Ciğerci Apo Antalya, müşterilerine en güzel ve lezzetli dürüm, ciğer dürüm, kuşbaşı dürüm ve çeşitli dürümleri yapmaktadır. Böylelikle Antalya’da yer alan müşteriler en iyi şekilde hizmet almaktadırlar. Muratpaşa ciğer dürüm ve kuşbaşı dürüm olarak en lezzetli ve en sağlıklı şekilde dürüm yapmaktadır

Yılların tecrübesi ile URFALI CİĞERCİ APO siz değerli müşterilerimize güvenilir, lezzetli kebaplar, urfa ciğer şiş ve garvitürler sunmaya devam etmekteyiz. Şanlıurfalı olan URFALI CİĞERCİ APO USTA, ŞANLIURFANIN  ciğerinin en güzelini ANTALYADA ’da beğeninize sunmaktadır.

Doğal gıda konusunda oldukça hassas olan URFALI CİĞERCİ APO USTA, baharatlarını dahi kendisi öğütür, ciğerin ve etin en iyisini her gün bizzat kendisi alır. Tüm ürünleri günlük olan CİĞERCİ APO USTA ’da belli bir saatten sonra asla ürün bulamazsınız. ikinci güne ürün kalması diye bir durum söz konusu değildir. 7/24 tüm antalyaya hizmet vermekteyiz.

 

 

HAKKIMIZDA DÜŞÜNCELER

Hemen Yorum Yapın

RESİM GALERİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Abdullah Dedecan Kemal Dedecan

Telefon

: +90 (242) 244-8811

Fax

: +90 (242) 244-8811

Cep Telefonu

: +90 (539) 671-5263

Cep Telefonu 2

: +90 (539) 671-5263

Adres

: Elmalı Mah. 14.sok. Zeynel Hoca Apt. No:19/d Muratpaşa-Antalya Muratpaşa , Antalya

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN