Reklam Zamanı Firmanı Ekle

Sosyal Medya Reklamları Nedir?

  • 08.01.2020
  • 0

Bu mecralardan verilen internet reklamları hedef kitleye ulaşmadaki en kestirme yoldur. Dilerseniz bu sosyal ağ sitelerine hep birlikte bakalım:

  1. YouTube Reklamları: Firmalar YouTube üzerinden reklam verdiğinde, YouTube üzerinden video izleyenlerin karşısına izlemek istediği video öncesinde ya da video ortasında firma reklamları gösterilmektedir. Bu reklamlar, reklam hesabı bulunan içerik üreticilerin kanallarında gösterilir.
  2. Facebook Reklamları: Firmaların ürün ve hizmetlerini satmak ve marka tanıtımlarını artırmak amacıyla kullandıkları mecraların bir diğeri de Facebook’tur. Facebook reklamları ürün satmanın yanı sıra daha çok firma tanıtımı amacıyla kullanılmaktadır.
  3. Instagram Reklamları: Ülkemiz ve dünya üzerinde Instagram kullanımı çok yüksek düzeydedir. Firmalar, Instagram üzerinden reklam vererek çok sayıda kullanıcıya hızlıca ulaşabilmektedirler. Çok fazla sayıda var olan Instagram kullanıcılarına firmalar ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapabilir ve marka imajı yaratabilmektedir. Üstelik düşük bir bütçeyle istedikleri hedef kitleye erişim sağlayabilmektedirler.
  4. Twitter Reklamları: Çok sayıda kullanıcıya sahip sosyal medya mecralarından bir diğeri de Twitter’dır. Twitter sayesinde firmalar reklam verdiğinde ulaşılabilecek kitle oldukça yüksek olacağından Twitter reklamları ile firma reklamınız yüksek bir topluluk tarafından tanınacaktır.
  5. Linkedin Reklamları: Firmaların hedef kitlesinde profesyonel çalışanlar, yöneticiler, kurum ve kuruluşlar varsa Linkedin reklamları en doğru çözüm olacaktır. Bu reklamların ücretlendirmesi diğer reklam modellerine göre daha maliyetlidir.

Eğer sosyal medya reklamlarında profesyonel destek istiyorsanız Reklamzamanı sizlere en doğru çözüm olacaktır. Ayrıca Reklamzamanı sitesinde firmanızın tanıtımını düşük bütçe ile uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Yorumlar - 0

Yorum Yap

Okunabilir
Anlaşılabilir
Bilgilendirici
Yararlı
Puanınız