Reklam Zamanı Firmanı Ekle

Mobil Uygulama ve Geliştirme Hizmeti

  • 08.01.2020
  • 0

reklamzamanı mobil uygulama geliştirme

iOS ve Android gibi mobil işletim sistemleri web sitelerini çeşitli mobil uygulamalar ile birlikte çalıştırabilmektedir.

Mobil dünyada yeni müşteriler edinmek veya mevcut müşterilerine ulaşmak isteyen firmalar ise, Reklamzamanı mobil uygulama ve geliştirme hizmeti gibi hizmetlerden istifade ederek, mobil uygulamalar üzerinden etkili bir tanıtım ile birlikte kurumsal iletişimlerini güçlendirmektedirler.

reklam zamanı mobil uygulama geliştirme

Mobil Uygulama Geliştirme Firmalar İçin Ne kadar Gerekli?

İnternet kullanımı istatistiklerine baktığımızda en çok Mobil internet kullanımının olduğunu bize göstermektedir. Buna binaen insanlar daha çok mobil uygulamaları kullanmaktadırlar. Firmanızın ürün ve hizmetlerini dijital dünyada daha büyük bir kitleye tanıtabilmek için firmanıza ait ürün ve hizmetlerinizi mobil platformlara taşıyacak bir uygulama sahibi olmanız, kurumsal kimliğinizi büyük bir ölçüde güçlendirecektir. Mobil uygulama ve geliştirme hizmetinden yararlanmanız halinde firmanızı markalaştıracak ve mobil dünyadaki en etkileyici reklam araçlarından birisi olacaktır.

Firmanıza özel olarak düzenlemiş olduğunuz kampanyalar, indirimler ve diğer fırsatları mobil uygulamalarınız üzerinden kişiye özel olarak sunabilirsiniz. Mobil uygulama ve geliştirme hizmetinden yararlanarak elde edeceğiniz Android ve iOS uyumlu mobil uygulamanız ile müşterilerinizin size daha hızlı şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Mobil veri kullanım ücretinin ülkemizde hala pahalı olması nedeniyle pek çok mobil internet kullanıcısının bu konuda hassas davranmaktadır. Bu minvalde firmanıza ait mobil uygulamalarınızı geliştirirseniz, kullanıcıların daha az veri tüketerek firmanızın ürün ve hizmetlerine erişmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle data kullanımı sebebiyle mobil mecrada firmanıza ulaşmaktan çekinen hedef kitlenize de doğrudan ulaşmış olursunuz.

Neden Reklamzamanı?


iOS ve Android gibi mobil platformlarda diğer reklam çalışmalarınızın entegre bir biçimde varlığını sağlayabilmesi için siz firmalar için mobil uygulama ve geliştirme çözümleri sunmaktayız.

Ürün ve hizmetlerinizi tanıtmak, özel kampanyalarınızı ve fırsatlarınızı mobil mecrada sunabilmek için Reklamzamanı mobil  uygulama ve geliştirme hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Yorumlar - 0

Yorum Yap

Okunabilir
Anlaşılabilir
Bilgilendirici
Yararlı
Puanınız