Reklam Zamanı Firmanı Ekle

İnternet Reklamları ile Neler Hedeflenmektedir?

  • 08.01.2020
  • 0

Çünkü TV, broşür, radyo gibi reklam araçları sadece o mecraları kullananlara hitap ederken, internet artık neredeyse herkesin kullandığı bir mecra olduğundan internet üzerinden verilen reklamlar daha çok kişiye ve çok hızlı bir şekilde hitap eder oldu.

İnternet üzerinde reklam türleri çok çeşitli olup, bunları sonraki yazılarımızda seri olarak ele alacağız. Bu yazımızda ise internet reklamları ile firmaların neleri hedeflemek istediğinden kısaca bahsetmek istedik. İnternet reklamı veren ya da verecek firmaların hedeflediği şeyler şunlardır:

  1. Reklam veren firmanın kimliğini, ürün ve hizmetlerini, kampanyalarını ve servislerini tanıtmak
  2. Reklam veren firmanın hâlihazırdaki müşterileriyle olan iletişimini pekiştirmek
  3. Reklam veren firmanın ürün ve hizmetlerine olan alakayı yükseltmek ve buna binaen internet üzerinden satış gerçekleştirmek.

Görüldüğü üzere firmalar internet üzerinden reklam vererek yukarıdaki amaçları hedeflemektedirler. Böylece firma reklam sitelerine reklam veren firmalar,  büyük bir kitleye seslenen internet vasıtasıyla satışlarını artırmak istemektedirler. Bu reklamların en uygunu firma ilan sitelerine reklam vermektir. Tabi bu firmaların hepsi uygun fiyatla firma ilanı yayınlamamaktadır. Bunun için uygun fiyatlı firma reklam sitesi arayışı elzem bir hal almaktadır. Uygun fiyatlı reklam veren firma sitelerinin lideri hiç şüphesiz Reklamzamanı. Reklamzamanı ile firmanızın ilan ücretini aylık değil yıllık ödersiniz. Firmanıza özel logo tasarımı da bu ücrete dahildir. Yıl boyunca ilanınız anahtar kelime bazlı olarak google’da ilk sayfada yer alır.

Yorumlar - 0

Yorum Yap

Okunabilir
Anlaşılabilir
Bilgilendirici
Yararlı
Puanınız