Reklam Zamanı Firmanı Ekle

Kombi ve Petek Temizleme Hizmeti

  • 08.01.2020
  • 0

Reklamzamanı firma rehberi

Kombi ve kalorifer peteklerinin verimli çalışması için yılda bir kere düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Aksi takdirde kombi ve peteklerde biriken tortulardan ötürü ısınabilmek için kombi derecesini artırmak zorunda kalırsınız. Bu da yakıt sarfiyatınızı oldukça artırır. Bununla birlikte bu temizlik yapılmadığında kombinizde ciddi arızalar çıkabileceğini de hatırlatmak isteriz. Kombi, kalorifer petek ve radyatör tesisatı temizliği fiyatları son sistem makinalar sayesinde normal kombi petek temizliği fiyatlarından daha düşük fiyat ile temizlenir. Üstelik bu cihazlar sayesinde petek temizleme işlemi daha hızlı yapılmaktadır. Kombi ve Petek temizleme hizmeti veren firmalar sizler için en iyi radyatör ve kombi temizliği hizmetini vermektedir. Sizler de evinizin ya da işyerinizin kombi petek temizliğini yaptırmak istiyorsanız Reklamzamanı firma rehberi ile size en yakın kombi petek temizliği firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Evinizin odalarında, ya da iş yerinizde bulunan kalorifer peteklerinnin ısınmama sorunu varsa mutlaka kalorifer tesisatınızın bakımını yaptırılmalısınız. Aksi takdirde peteklerinizin ömrü kısalır ve ısınmama sorunu yaşanır. Kalorifer tesisatınızın iç temizliği için kurumsal ve işinin ehli olan firmalardan destek almanız gerekir. Biriken tozlar veya tortular ısı yayılmasını engeller ve bu tortular daha fazla faturalar ödemenize sebebiyet verir. Bundan ötürü kalorifer tesisatı içinde biriken tortular peteklerin verimini düşürür ve ortamın istenilen sıcaklığa erişmemesini engeller. Kombi ve petek temizliği hizmeti veren firmalara bağlı olarak çalışan işinin ehli ekipler kalorifer tesisatı içerisinde biriken tortuları büyük bir titizlikle temizlerler ve yaşanan sorunlar kısa sürede giderilir. Kombi ve petek temizliği firması olarak hizmet verenler sizleri, kombi petek temizliği neden gereklidir? Kombi petek temizliği fiyatları nelere göre değişir? gibi sorular hakkında sizleri bilgi sahibi yapar.

kombi ve petek temizleme hizmeti

Kombi ve Petek temizliği nasıl yapılır?
Kombi ve petek temizliği hizmeti veren firmalar kullandıkları teknolojik ve kaliteli temizleme cihazları ile ve bu iş için özel olarak üretilmiş kimyasal maddeler ile yaptıkları kombi ve petek temizliği işlemi sonucunda evinizin ya da iş yerinizin hiçbir yerinde kırılma ve dökülme olmaz. Kombi ve petek temizliği sırasında yapılan işlemler şu şekildedir:

Kombi ve kalorifer tesisat temizleme cihazı sisteme bağlanır,
Mekandaki petek sayısına ve tesisatın boyutuna paralel olarak gerekli miktarda kimyasal karışım cihaza koyulur,
Kombi ve petek temizleme makinesi çalıştırılır ve cihaz, kimyasal madde ile tesisatı temizler,
Kalorifer tesisatında biriken kir ve tortuların tahliyesi gerçekleştirilir,
Kalorifer peteklerinin havası alınır, filtreler temizlenir,
Kombinin ayarları yapılır ve çalıştırılır.

Kombi ve petek temizliğinde yapılan bu işlemler periyodik aralıklarla uygulanmalıdır. Yaplmadığı zaman kombi ve peteklerinizde yaşadığınız sorunlar tekrar edebilir ve kombinin bozulması gibi geri dönüşü mümkün olmayan sorunlara sebep olabilirler. Kalorifer tesisatına temizleme cihazı ile verilen kimyasal madde yaklaşık 1 saat gibi bir süre sonrasında su ile tahliye edilir. Kombi ve petek temizliğinde kullanılan kimyasallar kalorifer tesisatının temizlenmesine ve tesisatın kolayca tortu biriktirmesine engel olarak korunmasına yardımcı olur.

kombi ve petek temizleme firmaları

Bazı kombi ve petek temizlik firmaları kalorifer tesisatı temizliğinde kullandıkları kalitesiz kimyasallar veya kimyasal adı altında yabancı maddeleri kullanarak müşterileri kandırıp mağdur etmektedirler. Böyle yapılan kombi ve petek temizliğinde kalorifer tesisatında hiçbir düzelme olmamakta, üstelik kombinin bozulmasına yol açmaktadır. Kombi ve petek temizliğinde uzman olan firmalara yaptırılan temizlik sonucunda ise müşterilerin kafası rahat olur ve istedikleri etkiye çok kısa zamanda ulaşarak yakıt tasarrufu sağlarlar. Kışın yakıt tasarrufunun başında petek temizliği gelmektedir. Kombi petekleri verimli bir şekilde ısı vermeli ve peteğin her bölmesi aynı seviyede ısınmalıdır. Kombiye bağlı olan kalorifer peteklerinin bir yerinin ısınıp, diğer yerlerinin soğuk kalması halinde peteklerin bakım zamanının geldiğini ve kalorifer tesisatında tortu biriktiğini gösterir. Kombi ve petek temizliği peteğin uzun ömürlü olması ve yakıt tasarrufu için düzenli olarak yapılmalıdır. Kombi ve petek temizliği hizmeti veren profesyonel firmalar yaptıkları kombi ve petek temizliği işlemi sonrasında kombi petekleri ilk günkü gibi çalışmaya başlar ve enerji tasarrufu sağlar. Kombi ve petek temizliği yapılmadığı takdirde kombinin ve peteğin ömrü kısalır. Düşük sıcaklık verdiğinden, yakıt sarfiyatı artarak faturanın kabarık gelmesine sebebiyet verir. Reklamzamanı firma rehberi sizlere en profesyonel kombi petek temizliği hizmeti veren firmaları sunmaktadır. Profesyonel kimlikleri ve işinde uzman ekibi ile kalorifer tesisatı içerisinde suyun tortulaşmasından oluşan tıkanmaların giderilmesini sağlamaktadırlar. Kombi ve petek temizleme fiyatları temizlik işlemi sırasında kullanılan cihaza ve kullanılan kimyasalların kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Kombi ve petek temizliğini ucuza yaptırmak isteyen müşteriler genellikle kısa sürede yaşanan sorunların tekrar ortaya çıktığından şikayet ederker. Bundan dolayı da kombi petek temizliği hizmeti almak istediğinizde bu hizmeti kurumsal ciddiyet içerisinde yürüten firma ile çalışmaları yerinde bir karar olacaktır. Bu firmalar için müşterilerinin memnuniyeti ve istekleri çok önemlidir.

Yorumlar - 0

Yorum Yap

Okunabilir
Anlaşılabilir
Bilgilendirici
Yararlı
Puanınız