Reklam Zamanı Firmanı Ekle

Arama Motoru Reklamları Nedir ve Ne İşe Yararlar?

  • 08.01.2020
  • 0

Reklam veren firmalar internet reklamlarının bölge ve süre bazında görüntülenme durumunu belirleyebilmektedir. Arama motoru reklamlarında reklam bütçesini reklam veren firmalar kendileri belirler. İnternet reklamları tıklama başına ücretlendirme bazında belirlendiğinden tıklama oranı günlük bütçeye ulaşırsa bir sonraki güne kadar arama motorlarında bu reklamlar görüntülenmez. Arama motoru reklamları şu şekildedir:

  1. Google Ads (AdWords) Reklamları: Google AdWords artık Google Ads olarak hizmet vermektedir. Bu reklam sistemi; Firmaların verdiği internet reklamının Google üzerinde yayınlanmasını sağlamaktadır. Firmalar web sitelerine yeni müşteriler çekmek, internet satışlarını artırmak, firmanın mevcut müşterilerinin ilgisini yükseltmek amacıyla Google Ads reklamlarını kullanabilmektedirler. Reklam veren firmalar Google Ads reklamları ile doğru kullanıcılara, doğru zamanda ulaşabilmektedirler. Firmalar Google Ads reklamlarını kendileri yönetebildiği gibi Reklamzamanı gibi Google Ads alanında profesyonel bir şirket üzerinden destek de alabilirler.
  2. Yandex Reklamları: Son zamanlarda popülaritesini artırmış bir diğer arama motoru olan Yandex üzerinden de firmalar reklam vererek hedefledikleri kitleye hitap edebilmektedirler. Yandex arama motorunun reklam yayınlama sistemi olan Yandex.Direct’in çok sayıda reklam yayınlama metodu bulunmaktadır. Bu reklam metotları; arama motoru reklamları, görüntülü reklamlar ve mail reklamlarıdır. Firmalar istedikleri metodun birini ya da birkaçını seçerek firma reklamlarını yapabilmektedir.

Tüm bu yöntemlerin yanında daha düşük bütçe ile Google arama motoru üzerinde ilk sayfada yer alabilirsiniz. Bu yöntem hiç şüphesiz firma reklam siteleri üzerinden verilen internet reklamlarıdır. Tabi ki de bu yöntem için profesyonel çalışan bir firma reklam sitesi ile anlaşmanız gerekmektedir. Reklam zamanı size tüm bu hizmetleri profesyonel ekibiyle sunmaktadır.

Yorumlar - 0

Yorum Yap

Okunabilir
Anlaşılabilir
Bilgilendirici
Yararlı
Puanınız